Internet má nový trend: Rybí obočí! Co na něj říkáte?

25. února 2018·Životní styl·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram

Svět make-upu má nový trend. Po obočí do vlnovky přichází takzvaný rybí ocásek! Nejrůznější blogerky začaly na internet přidávat fotografie s rozdvojeným obočím a brzy je začaly následovat i ostatní. Jak se vám líbí?

Svět módy je neúprosný a v moderní době plné internetu se vyvíjí obzvlášť rychle. V posledních dnech zaplnil sociální sítě uživatelů z celého světa nejnovější trend, který se týká úpravy obočí. Začala s ním beauty blogerka jménem Stefan Oskyz pod přezdívkou SkyzEditz. Neobvyklý look se rychle chytil a tisíce lidí po celém světě se okamžitě toužili pochlubit, jak ho také zvládli.

My take on #fishtaileyebrows . (@dithadhani uda di coba ya♥️)

A post shared by @ viramaulans on

Princip je jednoduchý. Obočí, které se u konce rozdvojuje, má jednu část mířící vzhůru k čelu a druhou, která kopíruje jeho klasický tvar. Ačkoliv si vzhled získal velmi rychle řadu fanoušků, našli se i tací, kteří si z nového trendu neváhali utahovat. Například uživatelka Instagramu s přezdívkou amyrmorelli sdílela výsměšnou fotografii, na které si obočí zapatlala po vzoru slavných blogerek a doplnila ji o ironický komentář: “Nebudu lhát, vypadám báječně.”  A co na novou módu říkáte vy?

I’m not gonna lie, I look amazing ✌? #goals #eyebrowgame #eyebrowsonfleek #hownottodobeauty #fishtaileyebrows #sistersnottwins

A post shared by Amy R Morelli (@amyrmorelli) on

Životní styl - další články

Doporučujeme