Jaké je vaše posvátné zvíře, které ovlivňuje celý život? Stačí vědět, který den v týdnu jste se narodili

17. října 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Každý den v týdnu má svojí energii a význam. Alespoň tomu věří budhisté. Naši osobnost a náš život často ovlivňují nejrůznější aspekty, které jsou kolikrát mezi nebem a zemí. I ke každému dni je přiřazené posvátné zvíře, jehož schopnosti vás mohou provázet celým životem. Stačí jen vědět, který den v týdnu jste se narodili.

Pondělí: Koza

Jste někdo, kdo má svoji hlavu. Sice neděláte dojem fyzickou silou, ale dokážete si poradit ve svízelných situacích, víte, jak se bránit. Ostatní za vámi chodí, když potřebují poradit. Dopředu vás žene odhodlání, ale pořád máte na čem pracovat. Kupříkladu se nedokážete uvolnit.

Úterý: Puma

Neberete si servítky, milujete svobodu, nenecháte sebou manipulovat a patříte k výrazným, dalo by se říct renesančním osobnostem. Vrháte se na všemožné příležitosti, někdy až příliš rychle až agresivně, rychle se unavíte.

Středa: Jelen

Celkově býváte trochu stydliví, introvertní, lidem chvíli trvá, než se k vám dostanou blíž. Pokud se jim to podaří, jsou příjemně překvapeni. Potřebujete společnost opačného pohlaví, vaší negativní stránkou je, že si všechno chcete organizovat sami – a neříkáte si o pomoc.

Čtvrtek: Havran

Patříte k inteligentním jedincům, ale zároveň i nepochopeným. Zdá se, že vás lidé mají rádi, ale také se od vás drží dál. Z mnoha důvodů jste velmi uzavření.

Pátek: Králík

Králík je zvíře plné paradoxů. I když působíte ustrašeně, dokážete v sobě sebrat sílu a ukázat ji světu. Občas přeskakujete od jedné věci ke druhé, u ničeho nevydržíte příliš dlouho.

Sobota: Žába

Jste typ člověka, který chce být za všech okolností zodpovědný, ale neví, jak věci vzít do vlastních rukou. Někdy dřív jednáte a teprve potom přemýšlíte, pokuste se zklidnit a rozumněji zvažovat následky svých činů.

Neděle: Vlk

Charakterizuje vás intuice, schopnost naslouchat svému nitru a navazovat pevné emocionální vztahy. Často jste o krok napřed; tušíte, víte, vnímáte. Čas od času však plýtváte životním elánem a věnujete se lidem, kteří si to nezaslouží.

Životní styl - další články

Doporučujeme