Jaké jsou problémy atraktivních lidí? Fešáci a krásky se svěřili na internetu

21. srpna 2019·Životní styl·Barbora Pisingerová

Většina z nás zřejmě předpokládá, že nikdo na světě by si nepřál být méně atraktivní. Možná je ale tento předpoklad chybný. Atraktivní lidé si totiž na diskuzním fóru postěžovali, že jejich život vůbec není jednoduchý. Jak vypadají jejich problémy?

Možná si myslíte, že by váš život vypadal mnohem lépe, kdybyste byli o něco atraktivnější. Možná se ale mýlíte. Hezcí lidé mají totiž své vlastní problémy, které si většina populace vůbec neuvědomuje. V jedné diskuzi  na intrnetovém fóru Reddit se o své každodenní potíže upřímně podělili. A zjevně jich nemají málo.

Lidé si myslí, že jste nedostupní

“Pokud jste stydliví, úzkostní, společensky neohrabaní, tiší a také atraktivní, lidé předpokládají, že jste prostě neslušný a držíte si odstup,” svěřil se například jeden diskutující. “Lidé si vždycky myslí, že jsem snob, ale ve skutečnosti jsem jenom hodně stydlivý,” uvedl se další.

Lidé se s vámi chtějí jen vyspat

Dalším častým problémem bylo hledání opravdových přátel. Fešáci a krásky se totiž musí vypořádat s tím, že je řada lidí vnímá nejprve jako sexuální objekt a teprve potom jako lidskou bytost. “Většina lidí opačného pohlaví jsou vaši přátelé jen do doby, než jim dáte jasně najevo, že z toho nic víc nekouká. Pak na vás zapomenou,” svěřil se další člověk. “Ztrácet takhle přátele bolí,” postěžoval si.

Lidé si myslí, že jste hloupí

Mezi lidmi je stále velmi rozšířený mýtus, že lidé mohou buď krásní, nebo chytří, ale ne oboje. “Věta ‘Páni, jsi mnohem chytřejší, než vypadáš!’ není tak lichotivá, jak si myslíte. A neustále snižování ze strany kolegů, kteří si kvůli vašemu vzhledu myslí, že jste nekvalifikovaní, nebo že jste svou práci získali jinak, než poctivě, je k vzteku,” připustil další komentující.

Životní styl - další články

Doporučujeme