Jaký jste kamarád podle vašeho znamení? Váha je rozený psycholog, s Vodnářem musíte udržet krok

11. srpna 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Někdo tvrdí, že přátelství je důležitější než láska a pravá láska nemůže existovat bez přátelství. Mít po boku dobrého kamaráda a skvělého přítele je k nezaplacení. Nemůžeme se ale přátelit s každým. Co říká vaše znamení zvěrokruhu o tom, jaký kamarád jste?

Beran

Přímý a impulzivní, Beran není osoba, která vám poskytne rameno, na kterém se můžete vybrečet a doufat, že uslyšíte, co slyšet potřebujete. Pokud tedy chcete přítele, který vás utěší, jeho telefonní číslo ani nehledejte. Ale když máte chuť se bavit nebo potřebujete slyšet pravdu, bez ohledu na to, jak krutá někdy je, máte správného člověka! Takový je Beran.

Nejlepší přítel: Střelec

Býk

Velkorysý, ochranářský, loajální. Někdy se Býk chová spíše jako rodič než jako přítel. Býk je ochotný pečovat o tebe celou noc, i když máš chřipku, aniž by se obával, že onemocní. Jsou přítelem, který ti přinese jídlo, když ho o to požádáš. Vaše pohodlí je nad jejich pohodlí.

Nejlepší přítel: Ryby

Blíženec

Temperamentní a netrpěliví, Blíženci dávají přednost více přátelům, lidem, kteří nevyžadují příliš mnoho svých emocionálních zdrojů, místo jediného nejlepšího přítele, se kterým sdílí intimitu. To neznamená, že tě nechá na holičkách – ačkoli ho svými problémy nepřekonáš.

Nejlepší přítel: Beran

Rak

Rak si vybírá přátele, o kterých má pocit, že mají mnoho společného. Kteří ho obdivují a jsou ochotni vydržet jeho náladovou povahu. Musíte ho mít rádi takového, jaký je, ale buďte opatrní, zpět nedostanete stejné zacházení: pokud má pocit, že vy dva již nejste na stejné vlně, ztratíte jeho přátelství.

Nejlepší přítel: Štír

Lev

Bude těžké získat si jeho důvěru, ale jakmile to zvládnete, získáte celoživotního přítele. Lev má mnoho přátel z dětství, ze školy, z vysoké školy, ale také z práce, protože na cestě životem nikoho neztratil. Je to druh člověka, který vám volá, aby se vás zeptal, jestli jste v pořádku, ne jen když vás potřebuje, ale vyžaduje stejnou loajalitu od vás.

Nejlepší přítel: Lev

Panna

Neočekávejte, že s Pannou budete mluvit o vašem sexuálním životě, ani ji nežádejte o to, aby vám poradila, zda se vdát za pana X nebo ne. Panny jsou nezávislé a osamělé. Věří, že každá lidská bytost musí věřit ve své vlastní rozhodnutí, aniž by je nějak dramaticky činila. Pokud se vyskytnou otázky života nebo smrti, můžete se však na jejich pomoc spolehnout.

Nejlepší přítel: Panna

Váha

Můžete ji přiznat cokoli a dostanete možná řešení svých problémů. Toto znamení má talent psychologa a ti, které váhy považují za dobré přátele, budou z tohoto talentu slušně profitovat. Toto je ta dobrá část. Špatná je, že Váhy nejsou schopny vést nenáročné diskuse, nechodit do nejjemnějších detailů. A to může být někdy únavné.

Nejlepší přítel: Kozoroh

Štír

Špatně navazuje přátelství, ale když vás konečně pustí do svého světa, už se ho nezbavíte. Je to přítel, který vám volá celý den s tisíci nápady, jak se bavit a jak plánovat dovolenou. A pokud pochopíte jeho posedlou povahu a nespoutanou touhu po komunikaci, budete se spolu dobře bavit. Štír rád argumentuje, jen aby měl někoho, kdo se s ním vyrovná.

Nejlepší přítel: Vodnář

Střelec

Je to typ přítele, který vás podporuje a drží v náročných situacích, ale nemůže vystát žárlivost a majetnickost. S ním musí být věci jednoduché: dopřáváte mu příjemné chvíle, dává vám to samé. Žádná dramata, výčitky, půlnoční hovory. Pokud máte zkoušku, pomůže vám s učením, pokud ho požádáte o peníze, půjčí vám je.

Nejlepší přítel: Blíženec

Kozoroh

Introvertní Kozoroh má mnoho známých, ale jen pár skutečných přátel. Je ochoten poskytnout pomoc a důvěru, ale je pro něj těžké těšit se z těchto darů od těch, kteří mu je nabízejí. Kozoroh potřebuje, abyste získali jeho důvěru, aby vám pomohl. Nedávejte rady, ale přijímejte je a věřte mu.

Nejlepší přítel: Váha

Vodnář

Je spontánní a potřebuje kolem sebe spoustu přátel, kteří jsou stejně energičtí a dokáží s ním držet krok. Je to ideální druh přítele na dovolené: přizpůsobitelný v jakékoli situaci, žádná tabu ani rigidní názory, které by ostatní otravovaly. Zdá se, že jeho dynamická povaha vám nedává pocit, že byste s ním mohli mluvit vážně. Ale zkuste to, budete příjemně překvapeni.

Nejlepší přítel: Střelec

Ryby

Mají sklon trpět dvakrát: pro sebe a pro přátele, kteří jsou v nouzi. Pokud je požádáte o pomoc, zcela určitě vám pomohou. Dokáží se snadno a dobře vcítit do druhých, jsou velmi empatičtí. To z nich dělá spolehlivé přátele, ale také cíl energetických upírů, lidí, kteří nehledají přátele, ale uši, které je poslouchají. Pokud vám na nich záleží, sdílejte s nimi i své radosti, nejen vaše problémy.

Nejlepší přítel: Býk

 

Životní styl - další články

Doporučujeme