S obavami do plavek? Těchto čtyřech znamení se stresy s dokonalou postavou netýkají

1. srpna 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Polovina prázdnin je před námi, polovina za námi. To je ještě spousta času vyrazit někam za teplem. Někdo ale mívá ze své postavy depku. To se ale rozhodně netýká těchto čtyřech znamení, která se mohou pochlubit dokonalými křivkami. Jaké to jsou? Odpovídá web Bleskproženy.cz.

VODNÁŘ

Jste trochu povrchní a hodně si potrpíte na vzhled, který řešíte nejen u sebe, ale i u ostatních. Jen málokdo narazí někdo na korpulentního Vodnáře, vy na zdravý životní styl dbáte hodně. Pokud něco naberete, může za to stres nebo náročná životní situace. Díky rychlému metabolismu vám ale nadváha nehrozí a za skvělou postavu se určitě stydět nemusíte.

VÁHY

Jste elegantní vzdušné znamení, které se často chlubí výškou a atletickou postavou. Ženy nemají nouze o ctitele, pyšníte se ladnou chůzí a moc dobře víte, co dát do svého jídelníčku a co naopak ze své stravy vynechat. Není divu, že se nebojíte nosit žádné střihy plavek.

ŠTÍR

Jste charismatické a smyslné znamení, které si na svůj vzhled velmi potrpí. Navíc máte skvělé spalování a udržovat se fit vám jde skoro samo, ale štíhlou postavu máte prostě od přírody. Ostatní blednou závistí, když okolo nich projdete, navíc to není jediné, čím provokujete. Jste rafinovaná a dosáhnete vždy skoro všeho, po čem toužíte. Šarmu využíváte často rádi ve svůj prospěch.

STŘELEC

Nebojíte se odvázat a rozhodně nepatříte mezi stydlivé znamení. Do všeho jdete po hlavě. Nějaký ten špíček byste neřešili, i kdybyste nějaký měli. Jenže vy nemáte. Jste totiž neustále v pohybu, milujete být akční a na dovolených se tak nebojíte nosit i plavky odvážnějších střihů. Vaše postava si to přímo vyžaduje.

Životní styl - další články

Doporučujeme