Má ségra má príma ségru! Žena přišla o dvě děti, to duhové jí odnosí její sestra

19. října 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Zapomeňte na drahé dárky jako výraz lásky a bezelstnosti! Žena se rozhodla odnosit miminko sestře, která zažila tragickou ztrátu novorozených dvojčat.

Anna Howat by měla svou neteř přivést na svět na začátku února 2018. Nabídla se, že třetí dítě odnosí své sestře Beth, která měla problémy s otěhotněním poté, co potratila ve 20. týdnu.

“Je krásná a je zdravá. Začínáme se opravdu těšit. Když se mé sestry lidé na naši situaci ptají, ptá se jich, zda by to oni pro svou sestru také neudělali. Pro ni to nebylo žádné rozhodování. Samozřejmě to pro mě chtěla udělat. Opravdu si toho vážím a udělala bych to samé,” sdělila Beth ABC News.

Beth Gaudino se nečekaně ocitla na porodním sále uprostřed svého prvního těhotenství v srpnu roku 2015. Ani jedno dvojče porod tenkrát nepřežilo.

“Vždycky jsem si myslela, že nechci děti. Soustředím se hlavně na svou kariéru. Pak jsem ale potkala svého manžela Justina a řekla jsem mu, že ho strašně miluji a chtěla bych, aby nám po domě pobíhal malý Justin,” dodala Beth.

Životní styl - další články

Doporučujeme