Místo, které si kočka vybere pro spánek, může prozradit mnohé o vašem domově

18. ledna 2022·Životní styl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Říká se, že si kočičky vybírají pro spánek taková místa, kde proudí negativní energie. Co je ale na tom pravdy? Co vypovídá o vašem domově místo, které si vaše kočka pro spánek zvolí? Má to něco společného s energiemi či vibracemi? To nám prozradil Ireceptář.cz.

Obecně se říká, že kočky si pro spánek vybírají příjemná a teplá místa. Díky své obratnosti mohou spinkat na těžko dostupných a neobvyklých místech. Milují výšky, a tak není divu, že pohodlně usnou na skříni, na okenním parapetu či poličce. Hoví si i ve zdánlivě nepohodlných malých prostorech, jako jsou mísy, malé krabice, nebo dna šatních skříní. Zkrátka teplé a bezpečné místo je přesně pro ně.

Má smysl pořizovat kočce pelíšek?

Jen každá pátá kočka ráda spí ve svém pelíšku, který je pro tento účel vámi určený. Mnohem raději se stulí k vám do postele alespoň na část noci. Míst pro spánek si kočky vybírají dál od svého záchodu, misky s jídlem a vodou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Pip en Eefje (@pipeneefje)

Vypozorujete-li místo, které si kočka pro spánek vybrala. Neměli byste na něm dlouho setrvávat. Kočky totiž rády vyhledávají negativní geopatogenní zóny. Tyto energetické vibrace jim připomínají vrnění. Lidem by však mohlo škodit. Především těhotné ženy, děti či nemocní lidé jsou vůči těmto vibracím citlivější.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jerry (@jerry_v_jerry)

Životní styl - další články

Doporučujeme