Nejromantičtější žádost o ruku? Kvůli své vyvolené se muž naučil létat

8. září 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Při západu slunce na pláži? Po výstupu na vysokou horu? Nevíme, kde jste svou milou žádali o ruku vy, ale pravděpodobně vás tento mladík překonal. Kvůli speciální události se totiž naučil létat s letadlem.

Henry Briland (27) se s nelehkým úkolem vypořádal natolik zdatně, že mu jeho přítelkyně nejprve zcela zapomněla odpovědět na poměrně důležitou otázku.

Když Lesley nastoupila na palubu letadýlka, ještě netušila, co ji za pár kilometrů čeká. Její přítel si totiž nedávno pořídil pilotní průkaz a rozhodl se ho pořádně zužitkovat a vzít přítelkyni na výlet na nedaleké pole. Tam už je totiž čekali komplicové s nápisem “Vezmeš si mě?”.

“Než jsme se dostali nad správné pole, musel jsem udělat s letadlem několik otoček, abych ho dostal do správné polohy. Kontrola vzdušné dopravy na mě hulákala přes vysílačku, že už mám jen pět minut a poté musím vyklidit prostor,” prozradil Henry deníku Mirror.

Ženichův otec je zkušeným pilotem a tak letadlo před jeho důležitou misí otestoval. I tak se ale mladá dvojice nevyhnula komplikacím. Henry měl příliš práce s ovládáním palubní desky, že nebyl schopný sám snoubence prstýnek nasadit.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme