Nejroztomilejší cvičení na světě? Tady nabízí lekce pilates se štěňaty!

11. prosince 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Že vás do tělocvičny nebaví chodit a do cvičení se musíte vždycky nutit? A co kdyby kolem vás pobíhala hromada štěňátek?

O výhodách psího společníka bychom mohli mluvit celý den. Nemůžeme se proto divit, že jedno fitcentrum přišlo s nápadem zahrnout chlupáče do cvičení. Výsledkem je štěněcí pilates, jedna z nejroztomilejších věcí na světě.

Posilovna v Severní Karolíně navíc tuto akci pořádá z charitativních důvodů. Za pouhých 200 korun může každý cvičenec strávit hodinu tvarováním svého těla, zatímco kolem něj pobíhají malí raubíři.

Všechny peníze, které se posilovně podařilo vybrat, navíc poputují na adopční poplatky pejsků. Pokud se vám tedy poštěstilo a na tuto speciální lekci jste se vešli, mohli jste navíc odejít s psím společníkem zdarma.

 

Our #pilateswithpuppies #fundraiser was so much fun! Again! Can't wait for the next one. Thanks to @ashevillehumane for making my puppy dreams come true! Best way to do ab work ever. #ashevillehumanesociety #puppies #puppylove #ashevillefitness #ashevillepilates #pilatesasheville #ciscopilates #pilates #pilatesmatclass

A post shared by Alexis Miller (@ciscopilates) on

Životní styl - další články

Doporučujeme