Někdy mám chuť to zabalit. Žena svým upřímným výrokem o manželství vzbudila pozdvižení

20. května 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Brutálně upřímný facebookový příspěvek jedné maminky o aktuálním stavu jejího manželství vyvolal na sociální síti bouřlivou reakci. Mnoho žen s ní však překvapivě souhlasilo.

Už po přečtení první věty čiší z příspěvku neúprosná upřímnost. “Někdy mám chuť to zabalit, protože čas od času je manželství taková dřina, že člověku dělá problém vidět světlo na konci tunelu.”

Whitney Fleming sdělila serveru ABC News, že její manžel Mark považuje její slova za odpovídající popis toho, co se v posledních letech v jejich vztahu děje.

“Máme doma tři školáky a logistika jejich životů je velice složitá. Oba se soustředíme na naše kariéry a osobní cíle, takže se naše cesty občas neprotínají,” uvádí Whitney po 22 společných letech a 18 letech manželství.

Ke konci svého příspěvku se žena vyjadřuje k fotce, která text doplňuje. “Každý náš úsměv mi připomíná onu nepopsatelnou bolest, kterou nám přinesly neplodnost a následné potraty, ale také nemoci a úmrtí, které jsme přečkali jen díky vzájemné podpoře. Pohled na naše spojené ruce mi připomíná, jak mě bral za ruku, když mi bylo nejhůř,” dodává.

Uznává, že ačkoliv by to občas nejradši zabalila, ví, že bude mít vždy důvod se znovu a znovu do svého partnera zamilovat.

Sometimes I want to give up on this.Sometimes I want to give up on the stability, the memories, the relationship built…

Zveřejnil(a) Playdates on Fridays by Whitney Fleming dne Neděle 5. listopadu 2017

Životní styl - další články

Doporučujeme