Nemá ručičky, to mu ale nebrání pomoci bráškovi. Maminka zachytila dojemný okamžik mezi sourozenci

6. září 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Když bráška brečí, je třeba mu přispěchat na pomoc. Na tom, že jste se narodili bez rukou a nohou, v té chvíli vůbec nezáleží! O tom by mohl vyprávět tříletý Camden.

Katie Whiddon sdílela na Facebooku video okamžiku, kdy její syn uklidňuje svého bratříčka tím, že mu i přes svůj handicap podá dudlík. Maminka tří dětí uvedla, že jeho postižení mu rozhodně nebrání v tom, aby se o své sourozence neustále staral.

V krátkém klipu leží Camden na zádech a konejší mladšího Jaxtona. Drží mu v puse dudlík, dokud nezačne spokojeně oddechovat.

Chlapec se narodil s fokomelií, vadou, jež zabraňuje v růstu horních a dolních končetin. “Když jsem ležela v porodnici, dolehla na mě realita. Začala jsem strašně brečet,” přiznala maminka. “Moje dítě? MOJE dítě nemá žádné nohy? Takové věci se mně přece nedějí!”

Camden je ovšem velký bojovník a zcela předčil veškerá očekávání lékařů a každým dnem udivuje své rodiče více a více.

“Je mi jasné, že pokud se na něj lidé podívají, začnou ho litovat. Jakmile si ale zvykne na své okolí, začnou se dít zázračné věci. Je úžasný a nevěřili byste, kolik toho dokáže!”

Posuďte sami zhlédnutím dojemného VIDEA!

Camden might not have hands, but he doesn't let that stop him from taking care of his siblings! ?#igotitmom #limbdifferenceawareness #luckyfin•••* Jukin Media Verified *Find this video and others like it by visiting https://www.jukinmedia.com/licensing/view/968802For licensing / permission to use, please email licensing(at)jukinmedia(dot)com.

Zveřejnil(a) Katie Danielle Whiddon dne 29. srpen 2017

Životní styl - další články

Doporučujeme