Nevěsta se dočkala své vysněné hostiny. Konala se ve známém fast-food řetězci

30. dubna 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Lecjaká nevěsta sní o pohádkově nazdobených stolech a luxusní hostině. Přání této dívky se ale poněkud vymyká z normy.

Sammie a Richard byli během svého výjimečného dne příliš zaneprázdnění bavením hostů a tancováním, že se nestihli na vlastní hostině za 60 tisíc korun najíst a na konci svatebního večera umírali hlady.

Nevěsta (26) přiznala v rozhovoru pro deník The Sun, že už od svých 14 let paradoxně snila o tom, že svatební hostinu uspořádá v McDonaldu. “Nemůžu věřit tomu, že jsme to vážně udělali. Naše původní hostina byla skvělá, ale večer hrozně utekl a my se nestačili najíst. Večírek trval do půl jedné ráno a to už jsme byli šíleně hladoví.”

Poté, co se s hosty rozloučili, odešli novomanželé z hotelu do nejbližšího McDonaldu spolu se svědkyní. Restaurační řetězec se nacházel kousek od hotelu, nevěsta tak nemusela na podpatcích a v korzetu trpět dlouho.

“Lidé z nás nebyli nijak uchvácení, ale řekli nám, ať se usadíme a jídlo nám na tácech donesli. To byl hezký detail,” dodala Sammie.

A co si zamilovaný pár ve fast food podniku dal? Nevěsta si objednala jeden McChicken sendvič a její manžel pak oblíbený dvojitý cheeseburger.

Životní styl - další články

Doporučujeme