Nudíte se v karanténě? Začněte poslouchat podcasty

20. března 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Už jste přečetli knížky, které jste měli na seznamu, uklidili všechny místnosti dvakrát a už nevíte, co s volným časem? Zkuste se zaposlouchat do podcastů!

Velkou výhodou podcastů je, že si je posluchač může přehrát kdykoliv a kdekoliv. Nemusí tak čekat na přesný čas, kdy je jeho oblíbený pořad nasazen do vysílání. Pokud vás baví sledovat aktuální dění, mohly by vás zajímat podcasty zpravodajské, máte-li chuť se na chvíli odpoutat od dění ve světě a řešení koronavirové krize, jsou tu i podcasty zábavné či naučné.

Platforma Youradio Talk nabízí vedle podcastů z mnoha různých zdrojů i vlastní zpravodajství a pořady. „Vlastní zprávy natáčíme během pracovního týdne dvakrát denně, ranní v 7 hodin a večerní v 17 hodin.  Do zpráv vybíráme vždy to nejzajímavější z domova i ze světa, a to jak z politiky, tak businessu. Uživatelům se zobrazují vždy pouze ty nejaktuálnější zprávy, a to před ostatními podcasty. Naše zprávy jsou podle počtu přehrání třetím nejoblíbenějším pořadem,“ říká šéfredaktor Youradio Talk Jakub Viliš.

Tipy na zpravodajské podcasty:

MLADÝ PODNIKATEL (populární, denní obsah a zaměřený na současnou krizi)
PROSTOR X
ISPORT.CZ 
BLESK
VINOHRADSKÁ 12
NEWSROOM ČT24

Máte spíš chuť se odreagovat?

BROCAST (zaposlouchejte se do zábavných a dlouhých rozhovorů)

MATEMATIKA ZLOČINU (máte rádi napětí? zkuste tuto návykovou detektivku)

RUKSAK (rádi byste vycestovali, ale teď není kam. vydejte se alespoň na virtuální cestu)

OPRAVDOVÉ ZLOČINY (Lucka Bechynková z Evropy 2 vybírá to nejzajímavější ze světa zločinu)

 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme