Ofinky jsou zpět! Zvolíte prostříhanou nebo oponku rozdělenou do stran?

1. února 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Ony vlastně nikdy úplně nezmizely, ale občas jsou vidět víc, občas míň. Možná v tom hraje roli taky fakt, že jsou ofiny velice náročné na údržbu a vyžadují každodenní péči. Uvidíme, jak dlouho tentokrát tento lichotivý, ale draze zaplacený časem trend vydrží, než jeho nositelky opět omrzí vstávat každý den dřív, aby si vlasy na čele důsledně vytvarovaly. Nejnovější vlasové trendy přináší magazín Elle.

Je to krásný vlasový trend, který lemuje obličej, a tak svádí pozornost k očím. Tím celkový vzhled obličeje působí hravě a koketně. Ofiny jsou velice atraktivní, jenže ne každý má trpělivost na náročnou údržbu, kterou vlasové oponky vyžadují.

Ofinu musíte každý den mýt, správně foukat, stylovat a fixovat. Výsledný efekt ale stojí za to, což dokazují i celebrity, které si jimi rády lemují obličej. Nyní jsou v kurzu dva druhy ofin.

První nám už v prosinci předvedla Američanka v Paříži v seriálu Emily in Paris. Tato prostříhaná ofinka french bang patří k oblíbeným mezi právě pařížskými dívkami. Připomíná závoj a končí těsně pod obočím. Druhá zase připomíná divadelní oponu nebo závěs, protože je rozdělená uprostřed do obou stran.

View this post on Instagram

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Fénujte ji vždy ještě lehce vlhkou přes velký kulatý kartáč. Protáhněte ji doleva a pak zpět doprava. Fixujte ji lakem na vlasy, ale vždy zespoda. V případě nouze lze použít suchý šampon.

Životní styl - další články

Doporučujeme