Rodina se pokusila se psím mrzoutem nafotit veselé přání, výsledkem je extrémně vtipná GALERIE

14. prosince 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Určitě jsme někdy všichni zažili Vánoce, kdy se k nám sváteční duch ne a ne dostavit. Podobně to  možná cítí husky Anuko, nebo tak alespoň soudíme dle výsledků jeho vánočního focení.

Vzhled však může být často matoucí. “Má černou masku kolem tváře a proto má pořád takový výraz. V jeho rodině je to dědičné,” uvedla majitelka psa pro server Bored Panda.

Ve skutečnosti je prý skvěle naladěný pes, který je z věcí často nadšený. “Většinou je děsně v pohodě, nevyvádí, nerozčiluje se. Nemá moc rád mazlení, ale pokud odejdete z pokoje, určitě půjde za vám. Je to můj malý stín a kdykoliv je potřeba, zasáhne, aby mě ochránil,” dodala majitelka.

Anuka si pořídila, když mu bylo pouhých 5 týdnů a od té chvíle s ním tráví každou volnou chvíli, což se ukázalo být velice prospěšné pro její duševní zdraví. Jasmine totiž trpěla sebevražednými myšlenkami a depresemi, neměla moc přátel a žila v posteli. Když Anuko přišel do jejího života, vše se změnilo k lepšímu.

I přes jeho ztrápený výraz, tenhle chlupáč proti Vánocům nic nemá. I přes to se však tahle GALERIE stala na internetu okamžitě populární a my chápeme proč. Posuďte sami!

Životní styl - další články

Doporučujeme