Rozhodli se mít svatbu bez alkoholu, z reakcí lidí byli zaskočeni

22. ledna 2020·Jídlo a pití·Redakce

Svatba je vždy důvodem k pořádnému veselí a to i u těch méně smělých dokáže rozproudit alkohol, kterého bývá na každé svatbě spousta. Co když se ale novomanželé rozhodnou oslavit svůj sňatek bez alkoholu?

“Můj snoubenec a jeho rodina jsou zvyklí hodně pít a trochu pak ztrácí sebekontrolu… Moje rodina se naopak bez alkoholu obejde,” napsala na jednom internetovém fóru žena vystupující pod přezdívkou ´KaitlynRose30´.  A položila dráždivou otázku: “Co si myslíte o svatbě bez alkoholu? Odpolední obřad pro maximálně 50 lidí. Zaprvé se vyhneme nějakým excesům a také ušetříme peníze.”

Na to hned reagoval jeden z uživatelů: “Nemít na svatbě alkohol, protože za něj nechcete platit, je perfektní a naprosto pochopitelný důvod!” A přidávali se i další:  “Udělejte to! Lidé snad dokáží jedno odpoledne přežít bez alkoholu” nebo “Aspoň nebudete muset kontrolovat dospívající mládež.”

Ale pochopitelně nechyběly ani opačné názory. “Navštívila jsem takovou svatbu před pár týdny. A nejsem toho fanynkou”, napsala jedna z uživatelek. A další si myslí, že to budou mít při vysvětlování docela těžké. “Nedovedu si moc představit svatbu alespoň bez šampaňského. To bude opravdu divné…”

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme