S těmito znameními zvěrokruhu se nikdy nebudete nudit

12. září 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Asi každý má raději lidi, co oplývají humorem a umí si udělat legraci. Bohužel důvtipem neoplýváme všichni. Takže když někdo umí skutečně rychle a vtipně reagovat na situace, tak je pro mnohé skutečně talentovaným. Pojďme se s deníkem Blesk podívat na šest znamení zvěrokruhu, pro které to rozhodně nebývá problém.

Býk

Uvolněný humor je typický hlavně pro zemská znamení. Pokud to Býkovi okolnosti dovolí, umí přijít s dech beroucí a vtipnou poznámkou, která vás dostane doslova do kolen. “Mají tichý a nenápadný humor, který sdílejí pouze se svými nejbližšími, důvěryhodnými společníky,” uvedl astrolog Inbaal Honigman.

Vodnář

Ne za každé situace je vodnář seriózní. Dokáže se totiž každému problému, co se objeví, zasmát. “I když se problém zdá neřešitelný, jakmile Vodnář pronese vtip, budete se muset smát, i když nechcete, a zapomenete na všechny problémy světa,” popsala astroložka Kirilchik.

Lev

Lev je vždy sebevědomým vypravěčem vtipů a důvtip mu také rozhodně nechybí. Umí chytře pracovat se slovy a humorem na sebe připoutají veškerou pozornost. Pokud se sejdou s více lidmi, co milují humor, dokážou hrát i tzv. hru, aby společnosti ukázali, že oni jsou těmi nejcharismatičtějšími bytostmi v místnosti.

Beran

Beran má přísný a drsný humor.  Přesto svými vtípky umí okouzlit kdekoho. Překážky překonávají s ladností, jelikož se na svět dokážou dívat optimistickýma očima. Pokud jsou poblíž, tak dobrá nálada zaručeně jen tak nezmizí.

Blíženci

Blíženci se řadí mezi obrovské favority v oblasti humoru a vtipu. Jsou to veselí lidé a umí vás vždy překvapit nějakou inteligentní poznámkou. Milují zábavu a udělají cokoliv, aby se zasmáli. Pokud si tedy na večírek pozvete někoho v tomto znamení, tak věřte, že na něj nikdo nezapomene.

Střelec

Králi jsou v disciplíně vtipu Střelci. Dokážou si udělat legraci nejen ze svého okolí, ale i ze sebe. Dokážou vtipkovat jednoduše o všem a nemusíte se bát, že byste nějaký ze šprýmů nepochopili.

Životní styl - další články

Doporučujeme