To jsou geny! Modelka ukázala maminku (45), která vypadá jako školačka

14. června 2021·Životní styl·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / lizagulyaewa

Modelka Liza Gulyaewa (24) má krásu zjevně v genech. Po četných dotazech, jak to dělá, že vypadá tak mladě, ukázala Ruska žijící v Londýně svou maminku (45) - a dokázala všem, že mladistvý vzhled u nich mají v rodině. 

Úspěšná modelka Liza Gulyaewa původem z Moskvy ukázala fanouškům maminku, kterou by si leckdo spletl s její sestrou. “Lidi zajímá, jak to dělám, že vypadám tak mladě, ale podívejte se na moji maminku,”prohlásila ve videu na TikToku a ukázala rodinné foto.

@liza_gulyaewa

thanks mum for good genetics ♥️ #fyp

♬ original sound – Sarah Cothran

Třem stům tisíc sledujících tím naprosto vyrazila dech. “Jsem jediná, kdo si myslí, že její maminka vypadá ještě mladší??”ptala se například jedna komentující, která odmítala uvěřit, že je ženě na snímku 45 let. Mnohým lidem nebylo vůbec jasné, která z žen má být vlastně matkou. “Ta blonďatá,” osvětlila jim Liza.

“Jaké je vaše tajemství? Prozraďte mi všechno o tom, jak pečujete o svou pleť a o všechno,” chtěla vědět další sledující. Někteří lidé zase žertovali, že jsou ženy zjevně upírky.

View this post on Instagram

A post shared by LíZA | London (@lizagulyaewa)

Objevili se i muži, kteří chtěli vědět, zda je maminka krásné modelky k mání. “No fuj. Je šťastně vdaná za mého tátu už 26 let,”odpověděla jim Liza.

Dívka zveřejnila rodinný snímek již v minulosti na svém Instagramu v neoříznuté verzi, na které je vidět i její mladší sestra. A nutno podotknout, že krásu mají opravdu v genech.

Životní styl - další články

Doporučujeme