Týdenní horoskop: Rakům se zlepší rodinné vztahy. Nezadané Váhy se konečně vysloví

20. května 2024·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto, (Zdroj: Depositphotos)

Buďte o krok napřed s horoskopem. Tento týden nahrává ke změně zaměstnání, ale i ke zlepšení milostných vztahů. Podívejte se, co vám hvězdy předpověděly na další květnový týden.

Beran

Na pracovním poli budete muset čelit složitým situacím. Snažte se vyhnout chaosu na pracovišti a s nováčky mějte trpělivost. Na poli lásky to tento týden nebude hvězdné, ale nezoufejte, je to jen chvilkové období a poté se opět vyjasní na lepší časy. Budete zdraví jako rybičky. V druhé polovině pocítíte pouze menší únavu.

Býk

Přemýšlíte o své kariéře a chtěli byste se někam posunout. Proto tento týden zasvětíte hlavně úvahám o změně práce. Hvězdy vám skvěle nahrávají v oblasti lásky. Není na škodu jít na skleničku s přáteli, protože právě oni vědí, kde se váš milý nebo milá skrývá a pomohou vám k nim najít cestu. Dejte si pozor na stres, mohl by se negativně podepsat na vašem zdraví. Snažte se myslet pozitivně.

Blíženci

V práci můžete cítit, že jste přetažení. Nic proto nepřehánějte. Pokud jste ve vztahu, tak jste neustále museli čelit nějakým problémům. Těm nyní odzvoní a v týdnu se vše vyjasní. Hvězdy vám připomenou, abyste nezanedbávali své zdraví. Pokud se vám udělá zle, nelečte se doma, ale raději vyhledejte lékařskou pomoc.

Rak

Tento týden se bude u vás odvíjet od komunikace. V práci se ujistěte, že vám všichni rozumí. Díky Marsu se více otevřete rodině, což nebude vůbec na škodu. V týdnu by vás mohlo potrápit i zdraví. Dejte si proto pozor, pokud ve vaší blízkosti bude někdo nemocný, držte si značný odstup.

Lev

Možná na pracovním poli pocítíte úzkost, ale nezoufejte vše se zase uklidní. Zadaní budou ve vztahu čelit rozdílným názorům, nenechte se vykolejit a ukažte své diplomatické schopnosti. Předejdete tak hádce. Pokud studujete, můžete čekat příznivý vítr a konečně se ve školních záležitostech významně posunete ke svému cíli. Budete pociťovat míru únavy a dostaví se i pocit lenosti. Dopřejte si tak dostatek odpočinku, abyste o víkendu mohli třeba něco podniknout.

Panna

Vaše produktivita nezahálí. Přesto brzděte, protože na konci týdne byste pak nemuseli mít sílu vůbec na nic. Pokud delší dobu uvažujete o investici, nyní nastal vhodný čas. Ve vztazích očekávejte mírné spory. Dobře uděláte, když se vydáte za kulturou. Nejen že si v divadle příjemně odpočinete, ale načerpáte i nějakou tu inspiraci. Zdraví vám přeje, budete se cítit skvěle.

Váhy

Na začátku týdne pocítíte v práci drobnou konkurenci ze strany vašich spolupracovníků. Ale nemusíte se ničeho bát, vás to neohrozí. Financí máte dostatek, ale utrácejte s rozumem. Rozhodně na nic nesázejte, hvězdy vám v této oblasti nejsou vůbec nakloněny. V milostném životě vás čekají radostné a šťastné chvíle. Nezadaní jedinci dostanou odvahu se konečně vyslovit. Pokud se rozhodujete pokračovat v sebevzdělávání, tak určitě neváhejte. Seberozvoj je důležitý. Nestresujte se, negativně by se to mohlo projevit na vašem zdraví.

Štír

Pokud přemýšlíte o změně zaměstnání je vhodná doba, máte nakloněnou planetu Mars. Mohou vám i pomoci vaši spolupracovníci a polepšíte si hlavně finančně. V milostné oblasti vás čeká týden jako na houpačce. Chvíli budete s partnerem na výsluní, ale během pár hodin se situace může otočit a vašim vztahem projde nečekaná bouřka. Proto buďte trpěliví a neukvapujte se. Je dobré sportovat, ale nezapomeňte si i pořádně odpočinout. Budete tak lépe zvládat stres.

Střelec

Po finanční stránce si díky planety Jupiter přilepšíte. Planeta Venuše zase posílí vaši přitažlivost a ve vašem zorném poli se objeví někdo zajímavý. Jestliže studujete, tak se nezapomeňte pořádně motivovat, protože v druhé polovině týdne vám to přinese slíbené ovoce.

Kozoroh

Chcete si posílit pozici v práci, k tomu vám bude nápomocný vliv planety Mars. Planetární konstelace vás také podpoří tím, že vás nasměrují správným směrem, abyste si finančně polepšili. Vztahy budete zvládat s lehkostí na všech frontách. Čeká vás poměrně klidný týden. Pokud vás dlouhodobě něco trápí po zdravotní stránce, očekávejte mírné zlepšení.

Vodnáři

Mars vám předurčuje velmi dobré vyhlídky na pracovním poli. Možný je i kariérní postup. Také se budete těšit z velkého přívalu lásky a budete doslova zářit. Po dlouhé době si vyrazíte do společnosti. V druhé polovině týdne si dejte pozor, abyste se nikde neporanili. Mohli byste se pak potýkat s dlouhodobými zdravotními problémy.

Ryby

Planeta Jupiter je vám nakloněna a vy tento týden v pracovní oblasti zaznamenáte velký pokrok. Máte před sebou skvělé příležitosti. Zadaní budou ve vztahu řešit drobné problémy, ale vše se zdárně vyřeší. Pokud pracujete fyzicky dejte si pozor na přepracování, mohli byste se hodně vyčerpat, a to nikdo nechce. Proto si Ryby nezapomeňte doma i odfrknout, abyste nabraly dostatečné množství sil.

Životní styl - další články

Doporučujeme