V čem chodíte doma do postele? Noční úbor prozradí hodně o vaší vášnivosti

17. listopadu 2019·Životní styl·Redakce

Pyžamo je velmi intimní záležitost. Chceme se v něm cítit pohodlně, ale vypadat taky trochu k světu. Co o vás vypovídá noční obleček?

Pohodář

Pohodáři žádné pyžamo nemají. Spí buď nazí anebo v prvním tričku, které najdou v prádelníku. Klidně si ho na další noc prohodí s partnerem nebo partnerkou. Pohodáři pokládají pyžamo za oděv, který se hodí pouze do nemocnice nebo domova důchodců. Obvykle si užívají volnosti ve spánku nebo sexu. Alespoň do té doby, než přijde ten domov důchodců.

Klasik

Ano, to je ono. Pánové nosí pruhované kalhoty s kabátkem, dámy dlouhou noční košili s kanýrky. Klasici milují tradice a eleganci. Nikdy by nešli spát nazí nebo ve vytahaném triku. Mají styl. Okolí si o nich myslí, že jsou prudérní v sexu, ale to je omyl. V pyžamu a košili klasici uléhají a vstávají, a co se děje mezi tím, je tajemství.

Modernista

Muži volí bavlněné tričko a boxerky, ženy krátkou noční košilku bez volánků. I v noci chtějí vypadat dobře, a to i když jsou doma sami. Inspirují je filmy, ve kterých se spousta zásadních dialogů odehrává večer v slušivých kompletech. Do pyžam modernisté neváhají investovat. Sex je pro ně stejně důležitý jako dobré jídlo a zábavná práce.

Životní styl - další články

Doporučujeme