V jakém věku jsou muži nejnudnější? Studie mluví jasně

3. června 2019·Životní styl·Karolína Stránská

Věk, v němž muži dosahují vrcholu nudnosti byl prozrazen. Ukazuje se totiž, že drahé polovičky často nestárnou do šarmantních Bondovských elegánů, jak často zobrazují titulní strany magazínů. 

Nejnudnější jsou ve věku 39 let, jak ukazuje průzkum uspořádaný ubytovacím portálem Airbnb. Ten se tázal 2000 lidí a snažil se přijít na to, který věk přeje zábavě a vzrušení a který je naopak ztělesněním otravy a znuděnosti.

Většina tazatelů se shodla, že ve 27 letech se nejpravděpodobněji vydáme na cestu kolem světa, zatančíme si na barovém pultu či zkusíme bungee jumping z vysokého mostu. Logicky, čím více povinností na sebe nabalujeme, tím nudnějšími se stáváme.

Ženy dle výzkumu dokonce ztrácí na neotřelosti dříve. Tazatelé portálu Airbnb uvedli, že něžné pohlaví je konkrétně nejnudnější ve věku 35 let. Nicméně je obecnou pravdou, že právě v tomto věku dosahují také svého sexuálního rozpuku, takže kdo ví.

Pokud je na odhadech těchto 2000 náhodně vybraných alespoň špetka pravdy, můžeme být alespoň v klidu, že se do propasti šedi a jednotvárnosti řítíme všichni téměř stejným tempem a nikdo z nás nebude ušetřen. Po padesátce navíc nastává určitá renesance, kdy lidé opět zakouší nové věci a objevují nová místa, takže na důchod se můžete těšit už teď.

Životní styl - další články

Doporučujeme