Velký horoskop Lásky a vztahů na rok 2022. Podívejte se, co vás čeká a nemine

31. prosince 2021·Životní styl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Ať už na horoskop dáte nebo nedáte, horoskopy jsou zábava a mohou nás minimálně nasměrovat nějakým směrem. Mohou být vodítkem nebo inspirací. Rok 2021 se s námi loučí a my vstupujeme s otevřenou náručí a samozřejmě s hrstkou obav do toho dalšího. Co nám rok plný dvojek nabídne konkrétně v oblasti lásky a vztahů? S odpovědí nám poradil Astrohled.cz.

Beran

Na to, kolik toho máte na rok 2022 v plánu, vám zůstane na lásku až překvapivě mnoho času. Možná taky proto, že si ho jednoduše chcete najít, takže možnosti se vždy najdou! I v dlouholetých vztazích si budete po dlouhé době užívat romantiku plnými doušky! Na vaší pohodové náladě, kterou přenesete i do svého partnerského života, se bude podílet v první řadě sebejistota, kterou konečně v životě nacházíte.

Nejlepší měsíc pro lásku a seznamování je suverénně květen, ale nejen proto, že je to měsíc lásky! Venuše a Jupiter se totiž touto dobou setkají ve vašem znamení Berana a můžete se těšit na spoustu vášně a jiskření! Srpen s Venuší ve Lvu však bude taky stát za to a můžete si dopřát letní románek – samozřejmě, jen pokud jste volní! A v předvánoční době, ve druhé polovině listopadu a první třetině prosince, to s Venuší ve Střelci bude taky stát za to!

Býk

V lásce se, milí Býci, máte letos na co těšit! Hvězdné konstelace roku 2022 vám slibují, že vztahy se prohloubí a zintenzivní! Už žádné povrchní partnerství, kde sami cítíte, že jen tak naoko hrajete hru na to, jak si skvěle rozumíte, ale přitom se vlastně ani moc neznáte a žijete si své životy hezky vedle sebe. To už vás zkrátka nebaví a něco s tím uděláte!

Venuše vám bude nejvíce nakloněna v červnu, září a prosinci. To jsou nejlepší období ať už pro romantickou dovolenou ve dvou, nebo pro rozhození seznamovacích sítí! Venuše zajistí, že o vášnivé jiskření nebude nouze! Pokud jste ovšem nezadaní, spíš vás láká dlouhodobý vztah, a nikoliv pouze povyražení, i když to si taky rádi užijete, pokud se nebude na obzoru rýsovat něco vážnějšího. Každopádně se letos máte na co těšit a rok 2022 má pro váš milostný život v záloze moc hezká překvapení!

Blíženci

V lásce pro vás bude na prvním místě dlouhodobý vztah, nebo pokud jste nezadaní, pak jeho hledáni. Rok 2022 vám přinese do milostných záležitostí větší touhu po stabilitě a serióznost s tím spojenou. Flirtování vás tedy příliš lákat nebude a raději dáte přednost perspektivnějším záležitostem. Venuše, nebeská bohyně lásky, se na vás bude nejvíc usmívat v březnu, a to ve spřízněném znamení Vodnáře.

Velmi příznivá doba nastane i na přelomu června a července, kdy máte Venuši přímo ve svém znamení Blíženců, takže začátkem léta budete pro opačné pohlaví velmi přitažliví a nehrozí vám, že by o vás nebyl zájem! Takhle to potrvá od 23. června až do 18. července. A aby toho nebylo málo, do třetice se na vás ještě bude Venuše usmívat od 29. září do 23. října ve znamení Vah.

Rak

Milostný svazek pro vás bude zdrojem radosti a spokojenosti a hvězdy věští, že se můžete v partnerství těšit na příjemný a vyrovnaný rok. Od svého životního spolupoutníka budete cítit podporu a laskavost, a budete moc vděčni za jeho či její pozitivní přístup ke všemu, co vás v životě potká a co budete společně řešit. Nezadaní Raci se možná budou cítit, jako kdyby jim chyběly příležitosti k seznámení. Sice budete hodně času trávit v práci a taky v kruhu svých přátel, ale to jsou pořád ti samí lidé.

Nejlepší čas pro milostné záležitosti je celý duben, když se Venuše a Jupiter setkávají v Rybách a přinesou vám velmi citovou a láskyplnou atmosféru. K zahození však nebude ani přelom července a srpna, to vám Venuše, ve vašem znamení Raka, dopřeje nějaký ten letní románek – tedy, jen pokud o něj stojíte a jste volní!

Lev

Rok 2022 bude pro Lvy v lásce úspěšný a posunete se kupředu, ale místy se v partnerských vztazích nevyhnete smíšeným pocitům. Rozpačitý bude hlavně začátek roku, kdy hrozí neshody kvůli drobnostem, jako je třeba že se zpozdíte na schůzku. V roce 2022 máte totiž pocit, že máte na věci dost času, a tak nespěcháte, a to je v konečném důsledku dobře. Dlouhodobé vztahy se budou rozvíjet velmi slibně, a mnoho Lvů se rozhodne vstoupit do manželství nebo začít s partnerem společně bydlet. Řeč zřejmě přijde i na zakládání rodiny.

Naopak, nezadaní Lvi budou mít často pocit, že se věci nevyvíjí podle jejich představ a pokusy o seznámení občas budou končit různými neobvyklými situacemi, které sice možná budou vtipné, no ale sbírání zábavných historek není vašim cílem. Světlými výjimkami budou květen a srpen, kdy máte nad sebou ochrannou ruku planety Venuše a ta se vám postará o pořádnou dávku romantiky a vášně!

Panna

Na milostné radovánky asi nebudete mít tolik času, kolik byste chtěli, ale i přesto pro vás bude rok 2022 v lásce příjemný a harmonický. Když už si s partnerem na sebe nějaký ten čas konečně uděláte, bude to vždy velmi romantické a láskyplné. Nezadané Panny mají šanci potkat někoho, s kým si budete skutečně dobře rozumět. Může se vám to povést například na společném výletě s přáteli nebo na pracovním setkání.

Začátek roku poznamenává retrográdní Venuše ve spřízněném Kozorohu, takže leden ještě není čas pro seznamování, spíš si vnitřně ujasněte, co od lásky chcete. Může vás překvapit náhodné setkání s bývalým protějškem. Na Valentýna se můžete těšit, po celý únor máte v lásce na růžích ustláno. Krásný bude i červen s Venuší v Býku a její setkání s Uranem vám slibuje milá překvapení v lásce.

Váhy

Na milostném poli pro vás bude rok 2022 mimořádně krásný a vášnivý, i když jeho první dva měsíce tomu nebudou příliš nasvědčovat. Příjemně vás ovšem překvapí březen, když vám Venuše ve spřízněném Vodnáři sešle pořádnou dávku milostného jiskření a zlepší váš partnerský život nebo nezadaným Váhám pomůže najít novou známost. Krásný bude i začátek léta od 23. června do 18. července, to bude mít na svědomí pro změnu Venuše v Blížencích.

Celý tento rok však bude lásce přát, dlouhodobé partnerství a manželství se prohloubí s novou zamilovanou jiskrou, a nezadané Váhy se mají ještě víc na co těšit. Je víc než pravděpodobné, že rok 2022 vám přinese sblížení se sympatickým protějškem, se kterým vás budou spojovat společné zájmy a plány!

Štír

Jupiter a Neptun v Rybách napomáhají romantice, ale protože s jinými planetami to není vždy tak růžové, připravte se i v lásce na střídavé oblačno. Nejlepší měsíce pro vás budou zcela jednoznačně duben a první polovina listopadu, kdy se k příznivému jupiterovskému vlivu přidává ještě i šťastný polibek od Venuše, ta prochází v dubnu spřízněnými Rybami a od 23.10. do 16.11. je přímo ve vašem znamení Štíra.

Jako Štíři jste ve svých citech hodně vytrvalí, takže si umíte počkat na správnou chvíli, ale druhá strana to může vidět jinak. Pokud se toužíte s někým sblížit, kdo se vám již dlouho líbí, načasujte si to buď na první polovinu jara, nebo pak počkejte až do posledních měsíců roku, hodně to zvýší vaše šance na úspěch!

Střelec

V lásce se můžete, milí Střelci, těšit na krásný romantický květen, protože planeta Venuše bude v příznivě nakloněném Beranu, kde se navíc setká s Jupiterem, planetou štěstí. Díky tomu si užijete vášeň a vztahy se budou vyvíjet rychle a bez otálení! Taky druhé dvě dekády srpna a začátek října budou s Venuší ve Lvu stát za to a druhá polovina léta vás krásně rozpálí!

Celkově bude rok 2022 v lásce spokojený a šťastný. Mnozí Střelci, kterým v minulých letech štěstí na milostném poli nepřálo, se konečně dočkají toho, po čem touží! A důležité je právě vědět, co v lásce chcete, a díky tomu si začnete více věřit a budete pro protějšek díky tomu přitažlivější. A během roku se bude situace jenom zlepšovat.

Kozoroh

Hned na začátku roku vám udělá radost planeta lásky a harmonie Venuše, která bude ve vašem znamení po víc než dva měsíce až do 6. března. V lednu bude ovšem tato nebeská bohyně retrográdní, tedy bude couvat, takže její radosti si budete naplno užívat až v únoru. Leden se pro nové seznamování příliš nehodí, a partnerská komunikace může váznout, raději si dopřejte romantiku a klid ve dvou. Je taky hodně pravděpodobné, že se v lednu setkáte s nějakou dávnou láskou!

Pak vám bude Venuše přát v červnu ve znamení Býka, v září v Panně a v prosinci opět v Kozorohu! Je toho pozitivního zkrátka hodně! Po celý rok bude váš partnerský život radostný a stabilní, a pokud jste zatím nezadaní, můžete si díky přízni hvězd snadno vybudovat stabilní a kvalitní svazek, který bude mít perspektivu do budoucna. Zadaní Kozorozi zas posunou svůj vztah kupředu, budou rozvíjet společné plány, zkrátka v lásce bude tento rok pro vás moc hezký a budete si naplno užívat harmonii a stabilitu vztahu!

Vodnář

Mezilidské vztahy a komunikace vás sice v roce 2022 trochu potrápí, láska a milostné záležitosti jsou krásnou světlou výjimkou! Když budete následovat své pocity, nemůžete se splést a ve vašem partnerském svazku bude vládnout harmonie. Ale rok 2022 vás táhne k ujasnění si priorit ve všech životních oblastech, lásku nevyjímaje.

Největší dávku romantiky si užijete v březnu, když Venuše prochází vašim znamením Vodnáře. Jestliže jste nezadaní, tak právě tento čas probouzejícího se jara je ideální pro romantické seznámení! Krásný bude i začátek léta s Venuší ve spřízněných Blížencích, a do třetice si užijete romantický podzim v říjnu, to vám zas bude přinášet porozumění ve vztazích Venuše ve Váhách!

Ryby

Pokud se vám bude v něčem v roce 2022 skutečně mimořádně dařit, pak jsou to vztahy a citový život! Zde máte přímo na růžích ustláno díky tomu, že jste v hlubokém kontaktu s hlasem svého srdce, takže přesně cítíte, kudy se mají dál ubírat kroky vašeho milostného života. A navíc se můžete těšit na nádherné zamilované jaro, protože budete miláčky Venuše prakticky po celý rozkvetlý měsíc duben.

Nezadané Rybky mají konečně šanci to ještě před příchodem máje změnit! Léto a podzim budou v lásce proměnlivé a občas se budete cítit trochu jako na houpačce, ale většinou to bude dobré! Na konci roku se pak můžete těšit na poklidnou harmonii a spolu se zkracujícími se dny se budete mít ke komu přitulit pro zahřátí. A pokud bylo něco během roku trochu v nepořádku, budou tyto drobnosti rychle zapomenuty!

 

Životní styl - další články

Doporučujeme