Z tohoto videa mrazí v kostech! Jedovatý pavouk proleze zavřenými dveřmi dodávky

5. dubna 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Pokud trpíte arachnofobii, tak doporučujeme následující článek nečíst. Muž z Austrálie zveřejnil na TikToku video, ze kterého doslova mrazí. Společně s přítelkyní byl kempovat v přírodě, kde je pavouků vždy nespočet. Bohužel, pár nečekal, že se toto osminohé stvoření protáhne škvírou zavřených dveří u auta. Informoval o tom zahraniční server The Mirror.

Video, které na TikToku zveřejnil pár cestující po Austrálii, vystrašilo nejednoho sledujícího. Když jedete do Oceánie, vaše představa je, že na vás čeká senzační Opera v Sydney nebo monolit Uluru. Austrálie má ale i mnoho stinných stránek. Nikoho určitě nenapadne, že tam na něj čeká spoustu havěti, zejména pak velcí, jedovatí pavouci. Pokud zrovna teda nejste jejich fanoušky, budete mít rozhodně, co dělat.

Na děsivém videu jsou k vidění dva jedovatí pavouci – maloočka. Ti odpočívají na zaparkované dodávce, která má otevřené boční dveře. Pár se je rozhodne odehnat tyčí, bohužel si moc nepomůže. Maloočko se dá na útěk směrem k otevřeným dveřím. I když se je snažila žena rychle zavřít, tak se pavouk následně nacpe do úzké škvíry ve dveřích a již zavřenými dveřmi proklouzne do útrob automobilu.

@gawnedsgapyear

How many hunstman spiders do we have living in our van??? We thought we got rid of 2, only for another to return!! 😳🕷 #huntsmanspider#gapyear#fyp

♬ original sound – GawnedsGapYear

Pár pak musel otevřít dveře dodávky a vetřelce dostat ven. O dva dny později objevili dalšího nezvaného hosta v kabině řidiče. “Děláš si srandu?” reaguje na pavouka muž. Žena následně nahlédne do auta a prohlásí, že dnes v noci nespí. Nakonec se jí pavouka podaří chytit a uvěznit v průhledné plastové krabičce.

Tento druh pavouků je známý tím, že může člověka kousnout, naštěstí to ale pro něj není smrtelné. Obvykle rána jen výrazně bolí a je oteklá. Mnoho lidí po zhlédnutí videa v komentářích přísahalo, že do Austrálie raději nikdy nepojedou. A my se jim nedivíme, protože po setkání s takovým pavoukem, zamrazí nejspíš každého.

Životní styl - další články

Doporučujeme