Začala jste se s někým vídat a nevíte, co si o něm myslet? Může to prozradit jeho domácí mazlíček

20. července 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Shutterstock)

Ne, že by vám to prozradil on sám, protože stále ještě v technologii nejsme tak daleko, abychom rozuměli zvířatům, jako Jiřík v pohádce Zlatovláska, ale hodně řekne i volba jeho domácího mazlíčka. Pokud se jedná o psa nebo kočku, nebude typ, co by vybočoval z davu. Pokud se stará o něco netradičnějšího, může vám to prozradit víc, než tušíte. Informuje o tom Dáma.cz.

Kůň

Jedno je jasné, mít jako mazlíčka koně není rozhodně levná záležitost. Pro vás je to každopádně znamení toho, že muž, kterého máte v merku, zřejmě nebude žádný chudák. Pokud je tedy pro vás plná peněženka důležitým faktorem, zda si s daným mužem něco začít, jste tu na správné adrese. Zase je ale dost možné, že bude trávit spoustu času v maštali.

Had

Ne nadarmo se používá přirovnání, že je někdo slizký jako had. Jak vidno, netýká se to jen hadů, ale i často jejich chovatelů. Například se umí ze všeho vylhat, případně vyklouznout z důsledků svých hříchů bez následků. Nechcete-li tedy někoho, kdo se vyznačuje bezpáteřním chováním, kliďte se od milovníka hadů raději dál.

Tarantule

Jen se zkuste zamyslet, proč by si někdo dobrovolně pořizoval jako domácího mazlíčka tarantuli? Žádným zajímavým kouskům toto nevzhledné zvířátko nenaučíte, koukat se na ni také nedá, většinu času sedí nehybně ve svém teráriu, nedá se ani ochočit. Pokud si tedy nelibujete v podobných zálibách a domácích mazlíčcích, raději vezměte nohy na ramena.

Myš

Možná jste to měla v dětství stejně. Toužila jste po domácím mazlíčkovi, ale rodiče vám v hrůze z toho, že by veškerá péče zůstala na nich, až by vás zvířátko omrzelo, jednoduše žádného nepořídili. Možná má váš vyvolený stejný zážitek z dětství. Jenže teď už je o něco starší a žije sám, takže si uvědomuje, že péče o psa je náročná, a kočka mu zase nepřijde dostatečně mužná. Tak proč si nepořídit myš jako náhradu za toho křečka, kterého si přál v dětství? Vám to ovšem značí jediné. Objekt vašeho zájmu rozhodně ještě nedospěl.

 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme