Ze starého nemoderního oblečení kouzlí cool outfity. Tahle šikovná maminka ví, co je to udržitelná móda

15. dubna 2023·Životní styl·Redakce

Tak tenhle koníček je nejen velmi ekonomický, ekologický a kreativní, navíc je pořádně cool. Maminka tří dětí z USA začala přešívat staré, nemoderní oblečení, ať už ze své skříně nebo ze sekáče. To, co dokáže vykouzlit, je neuvěřitelné a po nejednom kousku, který přešije obnošeného oblečení, bychom v butiku bez váhání sáhli. Svým uměním se chlubí na sociálních sítích, kde se těší velké popularitě. Informuje o tom web Creativelife.cz.

Sara Tay žije se svými třemi dětmi v USA. Z finančních důvodů začala přešívat a upravovat staré oblečení. Z toho se však stal úžasný koníček, který se dnes těší přízně 282 tisíc sledujících na jejím instagramu, kde svá kouzla s oblečením prezentuje.

View this post on Instagram

A post shared by Sarah Tyau (@sarahtyau)

Kromě sociálních sítí má také svůj blog, kde inspiruje a povzbuzuje i ostatní, aby se nebáli sáhnout po jehle a niti a zkusili taky přetvořit z obyčejného či nepadnoucího oblečení trendy kousek, který bychom všichni měli rádi ve své skříni. Nabádá lidi, aby vdechly starým věcem nový život. I když pomneme peníze, které tak člověk za oblečení ušetří (především za děti, které rostou jak z vody), ekologické myšlení je velice populární.

Podívejte se do galerie na pár jejích úžasných proměn a popřemýšlejte, jestli taky nemáte ve svém šatníku něco, co by si zasloužilo druhou šanci.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme