Pusťte mě ven, ozvalo se z rakve. Nebožtík si vystřelil z pozůstalých

16. října 2019·Zábava·Karolína Stránská

Zkuste si to představit. Právě jste se na pohřbu rozloučili se svým milovaným příbuzným a všichni okolo vás truchlí. Když se najednou ozve z repráků hlas nebožtíka.

Právě v tomto okamžiku se na tvářích  všech přítomných truchlících objevily slzy smíchu. Zaslechli totiž hlas ze záhrobí. Shay Bradley byl pohřben v Irsku, když tu se najednou ozval hlas z rakve. Jeho rodina a přátelé propukli v hysterický smích, když nahrávku slyšeli. “Haló, haló, pusťte mě ven. Kde to jsem? Pusťte mě ven. Je tu šílená tma. Slyším snad kněze? Tady je Shay. Jsem v té krabici. Jsem mrtvý,” ozvalo se.

Shay poté zazpívá: “Haló, znovu vás zdravím, haló, jen se ozývám, abych se s vámi rozloučil.” Shay zemřel 8. října po dlouhé nemoci. Věděl, že brzy zemře a proto měl čas nahrát tuto vtipnou nahrávku, aby alespoň trochu naposledy zlepšil den svých nejbližších. “Byl by strašně rád, kdyby věděl, kolik lidí rozesmál,” okomentovala jeho číslo jeho dcera. Vtipná zpráva byla vysílána skrze reprák, který byl umístěn na zemi.

 

Zábava - další články

Doporučujeme