Putin údajně trpí rakovinou. Jeho oteklý obličej prý prozrazuje, že má velké bolesti

14. března 2022·Krize na Ukrajině·Redakce

Vladimir Putin (Zdroj: ČTK)

Zdroj Pentagonu tvrdí, že podle vzhledu a chování Vladimira Putina je pravděpodobné, že ruský diktátor trpí rakovinou zažívacího traktu. Očividně potlačuje bolest a bere steroidy. To může mít také za důsledek jeho iracionální chování, kterému nepřispívá ani jeho dlouhodobá izolace. Informace o tom přinesl Daily Mail.

Závěr aliance pěti výzvědných služeb (USA, Kanady, Austrálie, Velké Británie a Nového Zélandu) jasně říká, že Putin se léčí s rakovinou zažívacího traktu. Podle jeho několika posledních vystoupeních je to prý zřejmé z jeho oteklého obličeje a absence úsměvu. Právě jeho obličej prý napovídá, že prezident užívá chemoterapeutické léky nebo steroidy.

Deník Daily Star uvedl, že právě jeho nemoc mohla způsobit, že je jeho chování agresivnější než kdy dřív. Snaží se naplnit svůj sen, což by mělo být vzkříšení sovětského impéria použitím krvavých prostředků. “V minulosti jsme ho viděli mnohokrát se usmívat, ale letos už to bylo velmi vzácné,” říká bývalý důstojník vojenské rozvědky, který nyní pracuje v Pentagonu. Podle toho soudí, že je Putin na smrt nemocný.

Mimo to se mluví i o jeho dlouhodobé izolaci, kterou podstoupil kvůli jeho panickému strachu z covidu. “Podívejte se na jeho obličej, jak se změnil. To není botox. Bere anabolické steroidy a nebo je na kortikosteroidech. Když jste na těchto lécích, vypadá váš obličej přesně takto,” vysvětlil Putinův stav bývalý britský ministr zahraničí a lékař Lord Owen. Podle zdrojů přestává ruský prezident racionálně uvažovat a za posledních pět let mu chyběl dostatek kritické zpětné vazby.

Krize na Ukrajině - další články

Doporučujeme