Bylo to 2:2! Trenér Straka nevěděl, že jeho svěřenci vyhráli

29. května 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto ČT Sport

Trenér karvinských fotbalistů se v úterý při pozápasovém rozhovoru postaral o úsměvný moment. Redaktor ČT mu totiž neustále vnucoval, že jeho tým porazil v barážovém utkání Jihlavu 2:1, ale kouč Straka se mylně domníval, že zápas skončil nerozhodně 2:2. Na čí straně byla pravda?

Pověstný motivátor František Straka, bývalý trenér pražské Slavie i Sparty, jenž odkoučoval i jedno přátelské utkání s Maltou v pozici trenéra českého národního týmu, ztratil přehled o tom, jak dopadl zápas jeho svěřenců v barážovém utkání proti Jihlavě.

Karvinští fotbalisté v úterý zápas proti soupeři z druhé nejvyšší soutěže, jenž usiluje o postup do nejvyšší české ligy, vyhráli 2:1, ale František Straka během pozápasového rozhovoru byl přesvědčen, že jeho svěřenci remizovali 2:2. Trenéra totiž zmátla situace z 84. minuty zápasu, kdy jihlavští vstřelili gól z ofsajdu, a proto nebyl uznán. Straka však neuznání branky nezaregistroval, a tak mohl vzniknout tento úsměvný rozhovor, kdy trenér školil reportéra, jak zápas vlastně dopadl.

Články - další články

Doporučujeme