A Harry Potter to ví? Představitelka Ginny Weasley Bonnie Wright je těhotná

30. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Bonnie Wright (Zdroj: Profimedia)

Zrzavá herečka Bonnie Wright si pro fanoušky připravila krásné překvapení. Představitelka Ginny Weasley se totiž na instagramu svěřila, že čeká miminko. S manželem Andrewem Lococem se dočkají rok po svatbě.

Do roka a do dne, chtělo by se říct. To sice platí o zásnubách, ale u herečky Bonnie Wright to platí jinak. Rok po svatbě s manželem Andrewem Lococem se totiž svěřila, že čeká miminko. Budeme mít miminko! Jsme tak nadšeni, že s ním budeme moci sdílet tuto krásnou zemi. Jaká divoká a pokorná jízda je těhotenství, transformující, aby vzniklo místo pro nový život, napsala herečka k fotce, na níž je zachycena v přírodě spolu s manželem.

Na snímku má na sobě volné šaty, ale i tak se jí bříško pěkně rýsuje. Jak se říká, vypadá to, že to “má za pár.” „Andrew a já se nemůžeme dočkat, až později tento rok poznáme naše miminko a staneme se rodiči,” dodala filmová čarodějka.

View this post on Instagram

A post shared by BONNIE WRIGHT (@thisisbwright)

K nové životní roli jí pogratuloval i její kouzelnický bratr James Phelps, který si zahrál Freda Weasleyho. A nadšení jsou samozřejmě i fanoušci, několik z nich se vtipně zeptalo, zda o tom ví Harry? Herečka se krásnou zprávou rozšíří rodičovské řady svých filmových kolegů z kouzelnické ságy. Ruper Grint alias Ron má dvouletou dceru a nedávno se otcem stal i samotný Harry, tedy Daniel Radcliffe.

Celebrity - další články

Doporučujeme