Absolonová zveřejnila neuvěřitelnou proměnu. Je z ní blondýnka s krátkým mikádem

13. listopadu 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Monika Absolonová (Foto:
Instagram monika_absolonova)

Zpěvačka Monika Absolonová (44) překvapila fanoušky velkou změnou. Změnila image a je z ní platinová blondýnka s krátkým mikádem. Pochlubila se s tím na Instagramu. U příspěvku uvedla, že po tomto stylu toužila 20 let.

“Hezký čvrtek! Dnešní a včerejší den měli chlapci fantastickou náladu a skvělé nápady. Je radost mít tak hodné, tiché, klidné, milé, poslušné děti. Vážně je. Teda musí. Škoda, že já to nikdy nezažila. A zatím dle dosavadního vývoje ani asi nezažiju. Ale naděje umírá poslední,” napsala s vtipem zpěvačka na svůj Instagram. “Zatím mi z toho úplně zbělely vlasy,” doplnila.

View this post on Instagram

A post shared by Monika Absolonova (@monika_absolonova)

“P. S. po tomhle jsem toužila 20 let,” napsala Absolonová na závěr příspěvku. Zpěvačku nový sestřih a barva změnily k nepoznání. Pod příspěvkem se začaly okamžitě objevovat pochvalné komentáře. “Tedááááá? Jdu do toho taky, super,” uvedl herec Roman Vojtek.

Přidala se i zpěvačka Marta Jandová. “A jak se cítíš? Já po tom toužím taky asi 20 let.”  Že by tato proměna v budoucnu rozjela ve světě celebrit nový trend? Také moderátorka Eva Descatelo a Bára Nesvadbová se k pochvalám přidaly.

V minulosti Monika byla už brunetkou. Chvíli měla červený odstín vlasů. Dlouhé, krátké, rovné i vlnité kadeře. Tak uvidíme jak dlouho ji vydrží tento styl. Co myslíte vy?

Celebrity - další články

Doporučujeme