Miminko Jaromíra Soukupa je na světě! S Agátou mají holčičku

12. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová, Jaromír Soukup, Rozárie Soukupová (Foto: Instagram Agáty Hanychové – se souhlasem Agáty)

Na instagramu se objevila krásná zpráva. Ostře sledované miminko je na světě. Agátě Hanychové a Jaromíru Soukupovi se narodila dcerka Rozárie. Agáta se tak stala již trojnásobnou maminkou. Novinu oznámili ve videu a skrze zveřejněnou fotografii na instagramu s humorem sobě vlastním.

Oba pyšní rodiče se ihned po porodu pochlubili na svých instagramových profilech. Malá Rozárka Soukupová je na světě. I když na začátku vztahu Jaromíra a Agáty, i když oznámili těhotenství, spousta lidí nemohla uvěřit, že je to skutečně pravda, dnes už to opravdu nemůže nikdo zpochybnit.

Nejprve oba zveřejnili fotografii, na které se drží za ruce a je zde vidět i jméno právě narozené holčičky. Následně jsme se mohli pokochat fotografií maminky Agáty s malou dcerkou v náručí. Později zveřejnila video, kde jsou všichni tři. Agáta leží v posteli s malou položenou na hrudníku a pyšný Jaromír jí dává láskyplně pusu na čelo.

View this post on Instagram

A post shared by Agata Hanychova (@agatahanychova)

“Škoda, že jsme to nedali živě, viď, lásko,” řekla s uchechtnutím Agáta. Tak tohle je holčička naše,” pokračovala rozněžněle dál, a tak dcerku světu představila. Samozřejmě je pod příspěvky spousty gratulací, jak od fanoušků, tak kamarádů. Například Eva Decastelo napsala, že je Agy neuvěřitelná Terminátorka.

Celebrity - další články

Doporučujeme