Těhotenské chutě a turban na hlavě. Anička Slováčková věří, že opět rakovinu porazí

7. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Anna Julie Slováčková (Zdroj: Profimedia)

Anna Julie Slováčková už podruhé bojuje s rakovinou. Zatímco před lety porazila rakovinu prsu, nyní jí metastázovala do plic. I když zpěvačka podstupuje nyní chemoterapii, do společnosti chodí a opět o nemoci otevřeně hovoří.

I když se na veřejnosti občas ukáže, sama Anička přiznává, že vyrazit mezi lidi, ji stojí dost úsilí. Stojí to hodně přemlouvání, make-pu a vůbec se tak nějak před tím zrcadlem nabudit,“ svěřila se. Zároveň také dodala, že nyní jí léčba připadá mnohem náročnější. „Mám pocit, že jsem unavenější. Připadám si odporná, necítím se v sobě dobře. Asi je to tím, že se necítím dobře fyzicky. Ten pocit znám z první léčby…

Herečka se ostříhala na krátko, protože jí kvůli chemoterapii začaly padat vlasy. Sama ale dodala, že se s tím nesmířila, a proto ven chodí jen s turbanem na hlavě. Vždycky je proto ráda, když může mluvit o práci, respektive o zpívání. Zrovna po tomto křtu jedu do studia a budu natáčet další písničku. S mým producentem Igorem jsme dali dohromady písničku, kterou musíme rychle natočit a vydat. Je to zadání od někoho, kdo si přeje, abychom tu píseň udělali. Je dojemná a bude se líbit, slibuje Anička.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Julie Slováčková (@anna_julie_slovackova)

Zpěvačka se také svěřila, že od lékařů nemá přímo nic zakázané. „Je to trochu náročné, než si tělo zvykne. Zatím zkoumám, co můžu a nemůžu. Nemám zakázáno nic, jen mě upozorňovali, ať nechodím mezi lidi, ale mám respirátor,“ dodala s tím, že se měsíc nehýbala, což ji neskutečně trápilo. Dodala, že má i zvláštní chutě. „Tělo jde spíš po antioxidačních a míň kořeněných jídlech. Mám i chutě, jako kdybych byla těhotná. Například pořád potřebuju pít lák z okurek,“ směje se Anička, která věří, že se jí nemoc opět podaří porazit.

Celebrity - další články

Doporučujeme