Anička Slováčková sdílela dojemný vzkaz a ukázala se bez make-upu. Takhle to teď je, přiznává

8. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / Anna Julie Slováčková

Zpěvačka a herečka Anna Julie Slováčková (24) bojuje s rakovinou prsu již od loňského podzimu. Mladá umělkyně se diagnózu rozhodla pojmout jako možnost osvěty a o své léčbě proto promluvila veřejně. Na sociálních sítích nyní poprvé ukázala svou tvář bez filtrů a bez make-upu. "Takhle to teď je," vzkázala fanouškům. 

Herečka a zpěvačka Anička Slováčková se rozhodla odložit veškerá líčidla i zkrášlující filtry a ukázala se svým fanouškům ve své naprosto přirozené podobě. Vedl ji k tomu jednoduchý motiv – svým přístupem k léčbě chce motivovat ostatní. Ráda by, aby její fanoušci nezanedbávali prevenci a v době nemoci neztráceli naději a sílu.

“Chci s vámi sdílet dobré i špatné. Hodně z vás mi píše, jak je skvělý, že jsem pořád tak pozitivní,” napsala Slováčková otevřeně svým fanouškům.

“Věřte, že není každý den zalitý sluncem a to, co si člověk prožívá v soukromí, ven ani dávat moc nechce. Podělí se o to se svými nejbližšími a to je podle mě naprosto v pořádku. Teď chci lidi kolem hlavně motivovat a dodat jim odvahy/síly… Je to i pro mě taková forma terapie,” svěřila se zpěvačka.

“Jak jsem říkala v nějakém rozhovoru, od prvního dne si všechno natáčím na mobil jako takový ‘video deníček’. Jsou tam jak vtipné momenty, tak chvíle, kdy na mě padl splín, tak všemožné jiné situace, které jsem chtěla mít zaznamenané,” popsala svůj osobní projekt, který plánuje zveřejnit. “Ale podělím se s vámi o to až bude všechno u konce a budu vědět, že už jsem kompletně zdravá,” dodala.

“Jsem šťastná, že to má celé nějaký smysl. Jste boží.  A tady jedna fotka bez líčidel, filtrů.. Takhle to teď je,” poděkovala umělkyně a připojila i snímek, který ji zachycuje zcela bez příkras.

View this post on Instagram

Chci s vámi sdílet dobré i špatné. Hodně z vás mi píše, jak je skvělý, že jsme pořád tak pozitivní. Věřte, že není každý den zalitý sluncem a to, co si člověk prožívá v soukromí, ven ani dávat moc nechce. Podělí se o to se svými nejbližšími a to je podle mě naprosto v pořádku.? Teď chci lidi kolem hlavně motivovat a dodat jim odvahy/síly.. Je to i pro mě taková forma terapie ? Jak jsem říkala v nějakém rozhovoru, od prvního dne si všechno natáčím na mobil jako takový "video deníček". Jsou tam jak vtipné momenty, tak chvíle,kdy na mě padl splín, tak všemožné jiné situace, které jsem chtěla mít zaznamenané. ? Ale podělím se s vámi o to až bude všechno u konce a budu vědět, že už jsem kompletně zdravá ?? Teď vám děkuji za reakce na @dvtv.. Jsem šťastná, že to má celé nějaký smysl. Jste boží. ❤️ A tady jedna fotka bez líčidel, filtrů.. Takhle to teď je??

A post shared by ???? ????? ?????????? (@anna_julie_slovackova) on

Její upřímnost řada fanoušků velmi ocenila. Mnoho z nich vyjádřilo názor, že je Slováčková velmi krásná i nenalíčená a po ztrátě vlasů. Další zase ocenili, že jim dodává motivaci a inspiraci v těžkých chvílích.

“Aničko! Všechno zvládneme, vše bude dobré. Nic není tak jednoduché, jak si všichni myslí. Je to těžký boj, stojí to všechno mnoho úsilí, jak psychického, tak fyzického… Ale to k téhle nemoci patří… Vlastně díky tobě, jak se za nic nestydíš, ukazuješ se taková, jaka jsi, se ukazuji i já. Dodala jsi mi k té nemoci strašně moc odvahy, díky tobě se za to a za nic okolo nestydím. Takže veliký respekt! Drž se, myslím na tebe. My to totiž dáme,” poděkovala Slováčkové diskutérka Lucie.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme