Anna Geislerová bude Prezidentka! Chtěli jsme vytvořit člověka, za kterého bychom se nemuseli stydět, řekl režisér filmu

12. března 2022·Celebrity·Redakce

Prezidentka. (Foto: se souhlasem Bioscop)

Režisér Rudolf Havlík v úterý dotočil snímek Prezidentka, kde si hlavní roli zahraje Anna Geislerová. Na filmu pracoval dlouhých pět let. Na velkém plátně se pak objeví takové hvězdy jako Ondřej Vetchý, Veronika Khek Kubařová nebo Jiří Langmajer. Film zavítá do kin před letními prázdninami.

Přesně na Mezinárodní den žen padla poslední klapka nového filmu Prezidentka.“Dotočil jsem film Prezidentka, na kterém pracujeme už dlouhých pět let. V té době ještě nikdo nevěděl, kdo je Zuzana Čaputová a my jsme chtěli vytvořit aspoň na chvíli člověka, za kterého bychom se nemuseli jako národ stydět, a který by nás inspiroval a více spojoval než rozděloval, přestože náš film není o politice. Je o lásce. O porozumění, dospělosti, humoru, staré Praze a o nostalgii, kterou potkáte pokaždé, když se zatouláte do uliček Starého města pražského,” popsal na instagramu námět filmu režisér Rudolf Havlík.

View this post on Instagram

A post shared by Rudolf Havlik (@rudolf_havlik)

Hlavní hrdinka Kateřina Čechová, kterou hraje Anna Geislerová hledá cestu k tomu, jak uplatnit své právo na to milovat a být milována mužem svých snů. Jednoho dne se odhodlá k riskantnímu kousku. Vezme si paruku a v dokonalém převleku se v noci potají vytratí z hradu. Plán jí vyjde dokonale. Kateřině se noční dobrodružství inkognito v podhradí mezi lidmi zalíbí. Seznamuje se se sochařem Petrem, kterého hraje Ondřej Vetchý a kvůli němu se do města vydává každou noc. Petr nemá ani ponětí, kdo okouzlující žena, do které se zamiloval, ve skutečnosti je. Situace se však brzo vymkne kontrole a prezidentčiny noční výlety se provalí.

Aňa je skvělá prezidentka, Ondřej báječný sochař a ti dva společně mají charisma a energii jako když vás zasáhne neutronová hvězda. Jsem pyšný na to, že s nima můžu pracovat. A že to byla pořádná makačka,” doplnil Havlík.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Geislerová (@geislerka)

Herečka si natáčení podle všeho moc užívala.“Všem budoucím kandidátkám bych řekla, jděte pevně za svým snem, ale neztrácejte po cestě samy sebe,” napsala na instagram Geislerová. Ve snímku si zahraje i oblíbená herečka Verinika Khek Kubařová. Ta na svém profilu zveřejnila fotky z natáčení, kde má na sobě nádhernou róbu, ve které vypadá jako kouzelná černá labuť. “Dnes v noci dotočeno. Už dlouho (a v posledních dnech ještě víc) si kladu otázku, jak by nám bylo, kdyby bylo “u moci” více žen… Každopádně mě bylo při pohledu na oslňující Aňu Geislerovou krásně…. v červnu v kinech naviděnou,” napsala Veronika Khek Kubařová.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Khek Kubařová (@veronikakhek)

Celebrity - další články

Doporučujeme