Anna Julie Slováčková změnila image: Byl nejvyšší čas na změnu, napsala

25. března 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka a zpěvačka Anna Julie Slováčková (Foto: ČTK)

Zpěvačka a herečka Anna Julie Slováčková se rozhodla pro razantní změnu vzhledu. Vlasy si nechala nabarvit na fialovo. Svoji volbu odůvodnila, že s příchodem jara a slunečních dnů bylo potřeba staré a šedé barvy hodit za hlavu. Také na Instagramu fanoušky vyzvala, ať se k ní připojí. Uvidíme tedy, jestli se na sociálních sítích později strhne vlna s barevnými vlasy.

Byl nejvyšší čas na nějakou změnu, napsala na začátek příspěvku zpěvačka Anna Julie Slováčková. Pro změnu se rozhodla, protože začíná nové roční období, a to doslova vybízí ke změně. A jaro je pro mě odjakživa hrou barev. Chci už nechat šedivou Anču ve skříni a trochu se zas nadechnout života,dodala.

Na přiložené fotografii má herečka nabarvené fialové proužky ve vlasech a nechybí ani stejně slazená rtěnka. Fialová je moje oblíbená barva snad od základky. Nedávno se mě někdo ptal, jakou barvu by měla moje aura – fialová byla jasná odpověď, uvedla Anička.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

Pod příspěvkem je mnoho obdivujícíh komentářů. Aničko, tobě sluší vždycky všechno, ale je to tou duší, ta všechno přepere i když ti někdy ujede ruka, krásná jsi, napsala herečka Mahulena Bočanová. Také moderátorka Frekvence 1 a zpěvačka Marta Jandová účes Aničce pochválila. WOW, miluju to, napsala do komentářů.

Na závěr pak herečka ostatní vyzvala, aby se nebáli změny a přidali se k ní.Pojďte do toho se mnou, ať ten tmavej svět zaplníme barvama, dodala Slováčková.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme