Bez alkoholu, ale zato se sportem. Zpěvák Xindl X zhubl patnáct kilo a maká na sobě dál

28. dubna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Zpěvák Xindl X,vlastním jménem Ondřej Ládek. Ilustrační foto (Zdroj ČTK)

Přestože se Xindl X, vlastním jménem Ondřej Ládek, účastnil taneční soutěže StarDance, přebytečná kila se mu shodit nepodařilo. To se podařilo až nyní a populární zpěvák má za tři měsíce patnáct kilo dole.

Blíží se léto, se kterým je spojeno i koupání v plavkách. Zpěvák Xindl X se rozhodl, že chce na koncertech i u vody vypadat dobře a rozhodl se zhubnout. Na hubnutí se dal i kvůli zdravotním problémů a změnil celou svou životosprávu. Začalo to suchým lednem, pokračovalo suchým únorem, který se přehoupl i do suchého března a vypadá to, že i duben bude bez alkoholu. Zpěvák zkrátka nepije už sto dní. “100 dní bez alkoholu. 15 kilo dole. V nohách 850 km. 185 000 kalorií snědeno. To by mě zajímalo, kdy to přestanu počítat,” svěřil se na sociálních sítích. Krom toho dodal, že hraje beach volejbal a padel. Kilometry na hřišti ale nepočítá.

View this post on Instagram

A post shared by Xindl X (@xindlxofficial)

Zpěvák, který se v roce 2019 účastnil taneční soutěže StarDance… když hvězdy tančí, se rozhodl, že chce na koncertech vypadat dobře. “V následujících měsících hodlám makat na tom, abych si váš potlesk zasloužil a vypadal takhle hubeně i v reálu. Ať se na mě v létě na festivalech dá koukat,” vzkázal oblíbený písničkář svým fanouškům. Nejen ti, ale i jeho kolegové z branže obdivují jeho vytrvalost a mají pro něj jen slova chvály.

Celebrity - další články

Doporučujeme