Bohuš Matuš má prý už 35 let 6letou dceru. A co prásknul o údajném vztahu s Barborou Škrlovou?

27. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Bohuš Matuš (Foto: zdroj: Profimedia)

Zpěvák Bohuš Matuš má patrně štěstí (smůlu) na ulítlé fanynky. Každý slavný fešák jich pár jistě má, Bohuš se o nich upřímně a otevřeně rozvyprávěl v rozhovoru pro Blesk s názvem Kápni božskou. A nejen o nich. Promluvil také o Barboře Škrlové.

Barbora Škrlová byla jedna z aktérek v případu kuřimské kauzy, kdy došlo k týrání dvou chlapců v letech 2006–2007. Barbora tehdy u soudu řekla, že s Bohušem Matušem žila asi měsíc v zahradní chatce. Tak vznikla teorie, že právě s touto Barborou měl známý zpěvák poměr.

Ten se však nyní rozhodl uvést věci na prvou míru, protože právě v rozhovoru pro Blesk na toto téma přišla řeč. “Kdysi jsem byl v jednom brněnském sboru, kam asi nějakou chvilku docházela, a vím, že mi někdo říkal, že tam byla. Asi mě znala, ale já ji nijak blízce ne,” vypráví Bohuš souvislost mezi ním a Barborou. “Poprosil jsem pak jednu advokátku, jestli by mi s tím nepomohla. Ona zašla přímo za Barborou do ústavu. Ta mi potom napsala dopis, kde se mi omlouvá, že si to všechno vymyslela,” říká zpěvák.

S šílenými fanynkami má však zkušeností víc než dost. Když bydlel v Holešovicích, stála mu prý pod okny ve dne, v noci jedna jeho velká obdivovatelka. Další za ním neustále chodí na jeho vystoupení se svou dcerou a tvrdí, že je jeho. Tvrdí, že je to moje dcera, kterou jsem jí udělal v době, kdy jsem se učil kominíkem. A já se jí vždycky snažím vysvětlit, že na kominíkovi jsem byl před pětatřiceti lety a té dceři je šest,” kroutí hlavou Bohuš.

Celebrity - další články

Doporučujeme