Budou lítat rány. Václav Noid Bárta z Tajemství staré bambitky přiznal, jak srazil Ondřeje Vetchého

5. června 2021·Celebrity·Barbora Turková

Tajemství staré bambitky (Foto: se svolením Česká televize/Rostislav Šimek)

Tvůrci pohádky Tajemství staré bambitky hlásí, že mají hotovo. Poslední klapka padla na zámku v Jindřichově Hradci, kde štáb strávil celkem 12 natáčecích dnů. Nyní se přesunou do střižny a už 9. prosince uvidí diváci pohádku v kině.

Příběh je pokračováním stejnojmenné pohádky z roku 2011. Z prince Jakuba, která ho si opět zahraje Tomáš Klus a jeho milované Aničky alias Kamily Janovičové se stali král a královna. Mají spolu dceru Johanku, kterou si zahrála talentovaná Valentýna Bečková. Chybět nebude ani Ondřej Vetchý jako loupežník a hrnčíř Kotrba nebo proradní rádcové Ferenc a Lorenc v podání Miroslava Vladyky a Jiřího Lábuse.

View this post on Instagram

A post shared by Tajemství staré bambitky 2 (@tajemstvi_stare_bambitky2)

Jako nové postavy se představí Václav Noid Bárta, který se ujal role podkoního Václava. O moc kladnou roli ale zřejmě nepůjde. Právě on se zapojí do pasti, kterou přichystají rádcové. Nejen, že bude Karabovy hrnce nabízet na trhu jako zázračné, ale dokonce dojde i na rány pěstí. “Pan Vetchý je herec, kterého si velice vážím, stejně jako ostatních. Zároveň jsem byl ten, který na pana Vetchého sáhl a srazil ho na zem. O něm je známo, že je velice dobrý bojovník, takže já jsem ho mohl herecky aspoň takhle srazit,” vtipkoval herec a zpěvák.

Tvůrci se společně s režisérem Ivo Macharáčkem ohlédli za celým natáčením a spočítali všechny možné rekvizity, kostýmy, zvířaty a masky. Pohádka se točila necelý měsíc, přesněji 27 dní na 8 různých lokací. Pro herce a komparzisty bylo ušito 60 kostýmů, vzniklo 18 paruk a použito bylo desítky příčesků, copů, knírů či falešných vousů. ve filmu si zahrálo 8 koní, 25 slepic, 16 hus, 1 velbloud, 1 papoušek a kozy či ovce.

View this post on Instagram

A post shared by Tajemství staré bambitky 2 (@tajemstvi_stare_bambitky2)

Celebrity - další články

Doporučujeme