Byl to vynikající komik a člověk plný humoru, vzpomíná na Milana Lasicu Helena Vondráčková

19. července 2021·Celebrity·Luboš Procházka·Barbora Pisingerová

Foto: Czech News Center

Na zesnulého herce Milana Lasicu, který v neděli večer nečekaně zemřel ve věku 81 let, zavzpomínala v pondělí ve vysílání rádia Frekvence 1 jeho kolegyně a kamarádka Helena Vondráčková.

V neděli 18. července odešla do hereckého nebe v jednaosmdesáti letech legendární postava československé filmové a divadelní scény, herec, komik a textař Milan Lasica. Zanechal po sobě řadu truchlících příbuzných i přátel a jedním z nich je i zpěvačka Helena Vondráčková.

“Vzpomínky mám jenom krásné a nikdy na ně nezapomenu. Na setkání s ním, ať to bylo v Knotu na Festivalu televizních filmů, nebo na spolupráci s ním jako s režisérem báječného muzikálu na Nové scéně Hello Dolly, kde vlastně díky němu jsem se octla v hlavní roli,” zavzpomínala zpěvačka ve vysílání Frekvence 1.

“Vystupovala jsem v mnoha jeho televizních pořadech, třeba Ktosi je za dverami, a vždycky to byl laskavý, báječný člověk, takže když jsem se včera dozvěděla tu zprávu, tak jsem cítila obrovský smutek a lítost. Byl mi opravdu velmi blízký, znala jsem ho nejen z práce, ale i ze soukromí, byla jsem několikrát u nich doma, pozvaná na oběd. Určitě bude všem chybět. Byl to nejen vynikající komik a člověk plný humoru, ale taky báječný člověk,” nechala se slyšet.

Poslechněte si celé vyjádření:

Celebrity - další články

Doporučujeme