Bylo mi ctí a stále je mi ctí být tvým dítětem. Dcera Olivie Newton-John se dojemně rozloučila s maminkou

12. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Chloe Lattanzi a Olivia Newton-John(Zdroj: Profimedia)

Když svět v pondělí obletěla zprávy, že zemřela herečka Olivia Newton-John, byli všichni v šoku. S herečkou se na sociálních sítích rozloučil třeba herec John Travolta nebo zpěvačka Kylie Minogue. A nyní to udělala i její dcera Chloe Lattanzi.

Smrt hvězdy muzikálu Pomáda otřásla celým světem. Olivia Newton-John ale byla se svým odchodem smířená, jednou dokonce prozradila, že se na něj svým způsobem i těší. Více než třicet let bojovala s rakovinou prsu, které nakonec podehla. Svůj nesporný talent ale otiskla do své dcery Chloe Lattanzi, která je také zpěvačkou. A se svou maminkou se rozloučila veřejně několika snímky z dětství.

View this post on Instagram

A post shared by Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial)

Chloe bez jakéhokoliv popisku pověsila na svůj instgaram několik snímků z dětství. Je na nich se svou milovanou maminkou. Dojemné snímky vyvolaly obrovskou vlnu podpory od kamarádů a fanoušků. “Je mi to strašně líto. Tvoje máma byla skvělá a pro mě velmi inspirativní, protože jsem třikrát překonal rakovinu,” zněl jeden z mnoha komentářů.

Dívka poté připojila video společné písně. “Jsi můj přístav. Moje bezpečné místo. Ochrana mého srdce. Bylo mi ctí a stále je mi ctí být tvým dítětem i nejlepší přítelkyní. Jsi anděl na zemi a každý, koho ses jen letmo dotkla, byl požehnán. Miluji tě navždy, maminko moje.” S herečkou se veřejně rozloučil třeba i John Travolta, který si s ní zahrál ve snímku Pomáda, zpěvačky Kylie Minogue, Dionee Warwick, Delta Goodrem, Barbra Streisand, pěvák Elton John a herečky Michelle Pfeiffer nebo Rebel Wilson.

View this post on Instagram

A post shared by Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial)

Celebrity - další články

Doporučujeme