Usmíření vévodkyň? Kate a Meghan si navzájem poslaly krásné dárky, chtějí se usmířit

11. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kate a Meghan (Foto: ČTK)

Vztahy mezi Kate Middleton a Meghan Markle nebyly v posledních měsících ideální. Spor začal už na svatbě Meghan a týkal se ohledně šatů pro družičky. Obě vévodkyně předložily dvě verze, ale nyní to vypadá, že Meghan se s Kate chce usmířit. Informaci přinesl web The Sun.

Při plánování svatby prince Harryho a Meghan požádala nevěsta o pomoc Kate Middleton. Vše probíhalo podle plánu, až do chvíle, kdy došlo k nepříjemnému incidentu, ve kterém měla jedna druhou rozplakat. Web The Sun psal o tom, že Meghan byla ve výběru šatů pro družičky natolik panovačná, až se jí pruderním chováním podařilo Kate rozplakat.

Hádka začala ve chvíli, kdy Kate řekla, že by družičky měly mít silonky, aby byl dodržen královský protokol. Meghan ale nesouhlasila a problém byl na světě. Vévodkyně ze Sussexu ale v rozhovoru s Oprah Winfrey uvedla jinou verzi příběhu. “Stal se pravý opak. Pár dní před svatbou byla Kate opravdu naštvaná, bylo to výběrem oblečení pro družičky a mě to opravdu rozplakalo. Hodně mi to tenkrát ublížilo,” řekla Meghan.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Nedošlo k žádné konfrontaci a nemyslím, že by bylo férové se teď pouštět do nějakých detailů. Omluvila se mi a já jí odpustila. Co ale na tom celém bylo neuvěřitelně těžké, bylo to, že mě obviňovali z něčeho, co nejenže jsem neudělala, ale co se stalo mně,” dodala vévodkyně. Kate popsala jako dobrého člověka. Po nepříjemnosti jí prý měla zaslat květinu jako omluvu.

V rozšířené verzi knihy Meghan: A Hollywood Princess tvrdí spisovatel Andrew Morton, že Meghan dala Kate nabídku k míru krátce po nedorozumění. “Meghan dala Kate i jejím šesti blízkým kamarádkám zlaté náramky jako poděkování za pomoc a podporu při svatbě. Byla to elegantní nabídka na smír,” napsal podle deníku The Sun spisovatel. Vzhledem k tomu, co se ale odehrálo v následujícím roce na to zřejmě všichni zapomněli.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Celebrity - další články

Doporučujeme