Charlotte a George si užívali korunovační koncert. Zpívali, tančili a popichovali své rodiče

9. května 2023·Celebrity·Redakce

Královská rodina na koncertě (Zdroj: Profimedia)

Děti v sobě skrývají tolik emocí a pocitů a je jim úplně jedno, zda na ně míří kamery a dívá se na ně celý svět. To ostatně dokázali i královské děti George, Charlotte a Louise na korunovaci krále Karla III. A pokračovalo to i na korunovačním koncertě. Informaci přinesl Blesk.cz.

Královské děti jsou vychované na jedničku, což se ukazuje během každé příležitosti. Na princi Louisovi ale bylo vidět, že celá událost, která se konala v sobotu ve Westminsterského opatství, na něj byla přeci jen trochu dlouhá. Pětiletý princ koukal, kde, co lítá, a když se pak s rodinou přesunul do Buckinghamského paláce na balkón, aby pozdravil fanoušky monarchie, bavil všechny svými grimasy. Na večerní koncert už ale nedorazil a musel zůstat doma.

Kdo na koncertě, kde vystupoval třeba Lionel Ritchie, Katy Perry, Nicole Scherzinger nebo Andrea Bocelli ale dorazil, byla princezna Charlotte a princ George, kteří doprovodil své rodiče a krále. Nejvíce je zřejmě zaujal zpěvák Stevea Wonder a jeho píseň Higher Love, kterou s ním odzpívali od začátku do konce. Je poznat, co jim zřejmě doma nejvíce hraje.

Sourozenci spolu mají evidentně hezký vztah, protože George svou setru popichoval a na přítomné dělal své pověstné ksichtíky a grimasy. A když si chtěla Charlotte tancovat s vlaječkou, provokoval ji zas její tatínek, princ William. Nakonec si ale prosadila svou a tancovala si, jak chtěla. Což zřejmě inspirovalo i samotného krále Karla III., který se taky občas zavlnil v bocích.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Celebrity - další články

Doporučujeme