Měl to být velký den krále Karla III. Pozornost na sebe ale opět stáhl princ Louis

7. května 2023·Celebrity·Redakce

Královská rodina (Zdroj: Profimedia)

Byl to velký den nejen pro Velkou Británii, ale i pro celý svět. Poslední korunovace se na ostrovech konala v roce 1953. Po 70 letech má Velká Británie nového krále, stal se jím Karel III. Jenže jeho velký den mu sebral jeho vnuk princ Louis.

Na korunovaci dorazili všichni členové královské rodiny. Jediný, kdo zůstal doma, byla Meghan Markle, manželka prince Harryho, který dorazil na korunovaci svého otce Karla III. Samozřejmě nechyběl ani princ William, jeho manželka Kate a jejich tři děti. Zatímco nejstarší George plnil roli pážete a šel těsně za dědečkem.

To jeho sourozenci, Charlotte a Louis seděli vedle svých rodičů v první řadě. Malá princeznička byla v bílých šatičkách neskutečně roztomilá a svou roli plnila dokonale. To na Louisovi bylo vidět, že korunovace je na něj trochu dlouho a občas, co ve Westminsterském opatství, kde “co lítá”. Dokonce to jednou chtěl ukázat i své sestře. Určitě byl rád, že je celé slávy konec a on se mohl s rodiči a svými nejbližšími vyrazit do Buckinghamského paláce. Tam se sešla celá “zeštíhlená” část rodiny, aby pozdravila fanoušky.

View this post on Instagram

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

A to byla příležitost pro malého prince. Sice pečlivě mával, stejně jako zbytek rodiny, ale když vzduchem začaly létat proslulé stíhačky Britského letectva známé jako Red Arrows (Červené šípy), neudržel se a začal křičet a hledět na leteckou show s pusou dokořán. Jeho rodiče jeho výrazy, gesta a dětské reakce pobavili a bylo vidět, že i když se snažili malého rebela krotit, nechali nakonec propuknout jeho dětské emoce. To starší Charlotte se ho snažila trochu pokárat, ale její bráška na ní moc nedbal. A opět svými bezprostředními reakcemi pobavil celý svět, který čekal, co si Louise připraví.

Celebrity - další články

Doporučujeme