Co se přestat divit, v kolika letech žena rodí? Monika Štiková se zastala žen těhotných po čtyřicítce

7. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / stikovamonika

Když nedávno prezidentka nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová (48) oznámila, že čeká miminko, znovu tím tak trochu rozvířila diskuze o těhotenství po čtyřicítce. Mezi nadšenými obhájci takového rozhodnutí se nečekaně objevila i hvězda reality show Tchyně Monika Štiková (47).

Hvězda několika reality show Monika Štiková se se svými názory rozhodně neschovává. V minulosti již několikrát dokázala, že když si něco myslí, řekne to naprosto naplno, a neváhá se pustit ani do vlastní rodiny.

Tentokrát se zapojila do veřejné diskuze o těhotenství žen po čtyřicítce. “Co se přestat divit v kolika letech žena rodí, když muži plodí i v osmdesáti? Doba se mění a to je moc fajn,” vyjádřila se televizní Tchyně a příspěvek pověsila jak na svůj Facebook, tak na Instagram.

Někteří sledující okamžitě příspěvek pochopili tak, že je Štiková v očekávání. To sice zatím popřela, do budoucna se tomu ale prý nebrání.

Někteří fanoušci ovšem s podobnými názory nemohli souhlasit. “Já si myslím, že těch 45 je strop. Dítě ve dvaceti je stále dítě. A mít ve dvaceti letech 65letou matku, která se bohužel třeba ani nedožije vnoučat… Nebo dožije, ale v tom věku už si je fakt neužije. Jó miminko je hezký, ale musí se myslet do budoucna, co to dítě pak,” napsala například svůj názor jedna z diskutujících.

Štiková si ale myslí něco jiného. “Ale, ale… To je směšné. Mé mamince je 70 a vypadá na 50. Má moře energie, jiskru, je sexy… Tohle je úplně mimo,” stála si za svým.

CO SE PŘESTAT DIVIT V KOLIKA ŽENA RODI…. KDYŽ MUŽI PLODÍ I V 80?? ? DOBA SE MENI A JE ZO MOC FAJN♥️♥️♥️

Zveřejnil(a) Monika Stikova dne Úterý 5. května 2020

Celebrity - další články

Doporučujeme