Monika Štiková o porodu dcery Ornelly: Mně šlo o život a nikomu to necpu. Měli jí dát řád za hrdinství

4. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Monika Štiková s dcerou Ornellou příliš nevychází. Foto: Instagram / stikovamonika

Ornella Koktová (27) se nedávno stala už dvojnásobnou maminkou, když se jí a jejímu manželovi narodil syn Sven. Vztahy v rodině ale zůstávají nadále mimořádně napjaté, což Ornellina matka Monika Štiková (48) dokázala na sociálních sítích. Hvězda pořadu Tchyně se do své dcery velmi ostře obula jen pár dní po porodu. 

Že se Monika Štiková s ničím nepáře, to už dnes nikoho nepřekvapí. O její povaze se mohl národ koneckonců přesvědčit na vlastní oči hned v několika reality show. Hvězda pořadů Tchyně nebo Štiky před televizními kamerami nejednou dokázala, že jí ostrá kritika nedělá nejmenší potíže. A to ani tehdy, když jde o její vlastní rodinu.

Několikanásobná babička v pátek na svém Instagramu opět dokázala, že co má na srdci, to má ihned také na jazyku. Jen pár dní po porodu dcery Ornelly se totiž do novopečené dvojnásobné maminky ostře pustila.

“Navrhuji všem rozhořčeným slípkám a mimoňům s IQ tykve, aby napsali prezidentovi Zemanovi, aby udělil Ornelle řád za hrdinství… Protože žádná jiná žena na světě nerodí císařem a žádná to nemůže zvládnout sama a ty tři hodiny na JIP, což je běžná praxe po císařském řezu, je prostě hrdinství,” neváhala si rýpnout.

“Jo a ještě pro upřesnění. Já tam byla tři dny. Protože mi šlo opravdu o život. A nikomu to necpu,” dodala nakonec Štiková velkými písmeny.

View this post on Instagram

Asi tak ????

A post shared by Monika Stikova (@stikovamonika) on

Celebrity - další články

Doporučujeme