Dáda Patrasová upadla, Felix se o ni však postaral. Na jeho narozeninový koncert dorazila

3. května 2023·Celebrity·Redakce

Dáda Patrasová, Felix Slováček (Foto zdroj: Profimedia)

Dáda Patrasová podle informací Blesku nešťastně upadla u sebe doma před narozeninovým koncertem svého manžela Felixe Slováčka. Ten se o ni pohotově postaral a do Lucerny ho dokonce zvládla přijít podpořit. Podle něj šlo o pouhou slabost a koncert si všichni parádně užili. Podle Extra.cz dorazila i osoba, která svou přítomností veřejnost překvapila.

“Něco se stalo, Dáda upadla a vůbec po tom pádu nepůsobila dobře. Nechtěla ale, aby ji Felix vezl na vyšetření k lékaři,” prozradil tajný zdroj z muzikantova okolí. Sám Felix to okomentoval tak, že ji přepadla slabost. “To se může stát každému. Dáda to má nahoru dolů, ale už je v pořádku, vysvětlil oslavenec před svým koncertem.

Koncert se uskutečnil při příležitosti úctyhodných osmdesátých narozenin Felixe Slováčka. Do Lucerny dorazilo spoustu slavných osobnostní. Popřát přišli například Karel Vágner, Pavel Vítek, Petr Janda, Zuzana Bubílková, Jiří Korn, Michal David, Leona Machálková nebo Helena Vondráčková. Nechyběli ani děti Felixe a Dády Anička a Felix mladší.

Mezi hosty se objevila i osoba, kterou zde asi málokdo čekal. Popřát přišla i Lucie Gelemová, bývalá Felixova milenka. “Doprovází mě malíř Václav Bednář, s nímž jsem nedávno započala spolupráci s jeho oděvní značkou Out of Control, ručně malovaných oděvů,” svěřila se redakci eXtra.cz Gelemová.

Celebrity - další články

Doporučujeme