Dáda Patrasová už zná svůj rozsudek! Nehoda v opilosti se jí prodraží

16. února 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Původně jí za nehodu v opilosti hrozily až tři roky za mřížemi, o svou svobodu však nakonec Dagmar Patrasová (62) nepřijde. Herečka a zpěvačka bude muset zaplatit pokutu ve výši 150 tisíc korun a rok a půl nesmí usednout za volant. S informací přišel deník Blesk.

Dagmar Patrasová šokovala mnoho fanoušků, když v prosinci pod vlivem alkoholu způsobila dopravní nehodu. Nyní již za svůj přečin zná i trest a navzdory tomu, že za mříže nakonec nemusí, je i tak nepříjemný.

“Tak sto padesát tisíc hodně zabolí, ale ten řidičák? To je hrůza. Na autě jsem celý život závislá,” popsala herečka svou situaci pro deník Blesk. Ta totiž ten rok a půl bude muset přežít bez řidičského průkazu. Patrasovou tak fanoušci nově budou moci potkávat i v MHD. Podle svých slov navíc může být naštvaná jen sama na sebe, což je nejhorší.

A tučná pokuta se zákazem řízení nejsou jediné potíže, které herečce nechvalně proslulá nehoda způsobila. Když totiž 26. prosince řídila se dvěma promile v krvi, hnala se zrovna na představení Sněžná královna v divadle Hybernia.

Pokud by tedy nehavarovala, nastoupila by před diváky silně opilá. Takové chování se pochopitelně nelíbilo společnosti, která představení produkuje a Patrasové jako Sněžné královně tak dala vale.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme