Dádě Patrasové přejeli kočku. Tohle už nedám, zoufá si

18. září 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / dadapatrasova_oficialni

Poslední roky byly pro známou herečku a zpěvačku velmi náročné. Teď však Dádu Patrasovou (63) postihla další těžká rána. Nečekaně přišla o svou milovanou černou kočku Lú, a to zvlášť trýznivým způsobem - neznámý pachatel zvíře přejel autem a nechal bez pomoci.

Královnu dětských srdcí Dagmar Patrasovou postihla v posledních dnech další rána. “Zajeli mi moji milovanou Lú… Tak tohle už nedám…” posteskla si umělkyně na svém instagramovém profilu 17. září a krátce poté vznesla ke svým fanouškům zoufalou otázku. “Máte někdo černé kotě?” napsala do komentářů.

View this post on Instagram

Zajeli mi moji milovanou Lú…tak tohle uz nedam…

A post shared by Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni) on

Hereččina rozsáhlá fanouškovská základna nenechala věc jen tak a okamžitě začala Dádu utěšovat. “Dádo! To, co se stalo, je bezesporu smutné, ale je to součást koloběhu nás všech. Prosím, myslete na to, že lidem se dějí horší tragédie v horších podmínkách. Milujte svou rodinu, svůj život, který jste dostala a ve kterém konáte výjimečné věci. Mnohým z nás jste se do života totiž nezapomenutelně zapsala a já za to děkuji. Díky za dětství! Hodně zdaru a lásky,” zněl například jeden vzkaz.

Mnoho sledujících se do hereččiny kůže dokázalo ihned vcítit. “To mě moc mrzí, soucítím s vámi. Máme kočky tři, jednu stejnou, jako byla ta vaše. Pořiďte si novou kočičku, všude jich je tolik bezprizorných, které budou šťastné za nový domov. Památku Lú tím hezky uctíte,” radila například jedna fanynka, jejíž názor si Dáda zřejmě vzala k srdci.

“Dádo, řeknu vám, kašlete na ty idioty, kteří neví, co to je, když přijdete o zvířátko, o člena rodiny. Držím palce a všechno zvládnete,” doporučil další.

Celebrity - další články

Doporučujeme