Dagmar Havlová se na obálce prestižního magazínu objevila ve třech variantách. Podívejte se, jak jí to sluší

29. června 2022·Celebrity·Redakce

Dagmar Havlová. (Foto: se souhlasem D. Havlová)

Obrovské pocty se dostalo herečce a bývalé první dámě Dagmar Havlové. Ta se objevila naráz na třech titulních stránkách české mutace prestižního světoznámého magazínu Vogue. S informací přišel deník Blesk.

Předplatitelé si mohou podle deníku Blesk vybrat hned ze tří titulních stran. Na jedné obálce je Dagmar oblečená do černého kabátu, má kožené rukavice a velké černé sluneční brýle. Na další je vyobrazena v květovaných šatech, bílých rukavičkách a opírá se o antickou sochu. Na třetím provedení se opět v černém kabátku, slunečních brýlích a kožených rukavicích opírá o stánek v římském metru.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue Czechoslovakia (@vogueczechoslovakia)

Bývalá první dáma se nechala slyšet, že měla radost nejenom z focení, ale i z hodinového rozhovoru, který časopisu poskytla. Moje oblíbená fotka ze 40 fotografií uvnitř posledního vydání,” pochlubila se Dagmar na instagramu jednou fotografií z magazínu.

View this post on Instagram

A post shared by Dagmar Havlová (@dagmarhavlova_official)

Ze zveřejněných snímků je zjevné, že Havlové to i v 69 letech moc sluší a vypadá vážně šik. To si myslí i její fanoušci. Krásná žena a moje oblíbená herečka,” napsala jedna ze sledujících na instagram.

Celebrity - další články

Doporučujeme