Dagmar Patrasová přišla kvůli nehodě o angažmá! Nemám na to žaludek, vzkazuje dcera

28. prosince 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / dadapatrasova_oficialni

Když se na druhý svátek vánoční zapletla Dagmar Patrasová (62) do dopravní nehody na pražských Vinohradech, pospíchala zrovna na jedno ze svých představení. Problémy zpěvačce a herečce však způsobilo, že opakovaně nadýchala kolem 2,5 promile alkoholu. Produkční společnost Pixa nyní přiznala, že si Patrasová již do konce února ve Sněhové královně nezahraje.

Dagmar Patrasová kvůli nehodě nestihla představení hry Sněhová královna, které se mělo konat v pražské Hybernii. Nakonec do divadla na poslední chvíli přijela Michaela Zemánková (37) a za Patrasovou zaskočila.

Patrasová má přitom kvůli nehodě pořádný malér. Kvůli vysokému obsahu alkoholu v krvi totiž porušila zákon a nyní jí hrozí postih. Ze situace není nadšená ani produkční firma Pixa, která vlastní práva ke Sněhové královně. Podle nich si již minimálně do konce února ve hře Patrasová nezahraje.

“Ano, ohrozila to představení,”uvedla Lenka Pixová z firmy pro Blesk.cz. “Dohodli jsme se jako producenti, že ve zbylých představeních, která máme do konce února odehrát, paní Patrasová hrát nebude. Termíny pokryjí její alternace,” dodala Pixová. Některá představení po Patrasové má nyní převzít například Mahulena Bočanová (51).

K záležitosti se vyjádřila i Patrasové dcera Anna Slováčková (23). Právě u ní měla údajně den před nehodou její matka popíjet víno, čímž následně vysvětlovala alkohol v krvi. Slováčková však později popřela, že by matku ten den viděla, a napsala pro veřejnost vzkaz na sociální síť. Vypínám do konce roku sociální sítě. Nemám na to žaludek. Kéž je vám všem dobře. Dobrou noc,”uvedla.

Celebrity - další články

Doporučujeme